hadzsi futás

2015.08.15 Szombat, 07:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:31:00

Távolság

60 km

Tempó

07:31 p/km (7.98 km/h)

Edzésleírás

Korinhosz(hu), legalábbis annak indult. Egyetlen tervem volt, addig megyek, amíg többnyire futni tudok, a szintidős besétálás nem érdekelt. Az első 30 nagyjából rendben volt, 50-ig még határeset, valahol ott elengedtem fejben. Mentem még egy pontot, de csak rosszabb lett, úgyhogy a 60-as frissítőhöz kértem egy "taxit". A szervezés tökéletes volt, meg az egész rendezvény hangulata is, köszi, és gratula mindenkinek, aki elindult, pláne, aki be is ért! Van az a matek dolog, hogy annyit tudsz kivenni, amit beletettél. Nos, idén nem tettem bele sokat, sőt, szinte semmit, ahhoz képes nem volt ez rossz. Sokan biztosan elítélnek, amiért kiszálltam, anélkül, hogy komolyabb fájdalmam lett volna, vagy rosszul lettem volna a melegtől, de nem bánom, hogy nem csaptam magam teljesen szét. Amit sajnálok picit, az az előre kiosztott Finisher póló, azért jövőre meg kell dolgozni még...:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:45:00 60 07:45 7.74 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

hadzsi képe

hadzsi 3210 napja

Azt hittem, tudom, mennyire vagy hülye, de tévedtem... :-)

foxmulder képe

foxmulder 3210 napja

Nagyszerűen megfogtad ennek a sportnak a lényegét. Akik egy kicsit adnak magukra, azok a performansz különböző szekciói között még öltözködnek egy kicsit, elvégre Madonna sem ugyanabban a szettben bohóckodja végig az előadását. Sajnos egyra jobban terjed az a módi, amikor a résztvevőknek erre sincs igényük. Vannak olyanok, akik ugyanabban az izzadt ruhában mocorogják végig az egész napot. Hát na... képzelheted mit érez az, aki mellett elkocognak. Izzadtság, por, veríték, a napon megpörkölődött bőr szaga... nem irigylem a nézőket, nem lehet ezt könnyű elviselni.

hadzsi képe

hadzsi 3210 napja

Értem. Szóval a triatlon egyszerű dolog: az elején kalimpálsz kicsit, hogy bele ne fulladj, utána tekersz, mert egyhelyben állva eldőlnél a biciklivel, a végén meg nem kell mást csinálni, csak elsétálni az egyik frissítő ponttól a másikig! :-) Nem is értem, hogy ezt egyesek hogy merik sportnak nevezni! Cserébe az elmeállapotodról már korábban kialakult a véleményem, megosszam? :-)

foxmulder képe

foxmulder 3210 napja

Volt az a pont, amikor a saját elmeállapotomat is megkérdőjeleztem, pedig azt sem szabad elfelejteni, hogy egy tri verseny elején csak heverészni kell egy kicsit, aztán valamivel többet üldögélni, és csak a végén jön az, amikor egy hangyafasznyi sétát is be kell iktatni a relaxációs programba.

hadzsi képe

hadzsi 3210 napja

Köszi, Holovacz.

 

Tomi, Te egy féltávú triatlon teljesítése után nem akard elmesélni, hogy beteg dolog ennyit futni! :-)

holovacz képe

holovacz 3210 napja

Sztem nagy dolog tudni abbahagyni, ha az ember úgy érzi, hogy magához mérten nem tudja méltóképpen befejezni, ez minden, csak nem elítélendő. Gratulálok a megtett távhoz, ami azért nem kevés! :)

foxmulder képe

foxmulder 3210 napja

Azért ez elég beteg dolog. Hétóra negyvenöt percet futni? Azt a légkondis gyárban sem egyszerű egyfolytában ledolgozni. Én már attól elfáradtam, hogy elolvastam.

Felszerelések

Asics GT 2000 2