Deseda95 futás

2015.02.08 Vasárnap, 11:01:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:54:54

Távolság

21.1 km

Tempó

05:27 p/km (11.02 km/h)

Edzésleírás

Az 5.Kaposvár Dombjai Farsangi Futóversenyen vtettünk részt Balázs fiammal. Már a rajtnál sok ismerőssel üdvözölhettük egymást, valamint "Andibandi" spori Donátnak drukkolva nekünk is juttatott a biztatásból több találkozási ponton és a célban is.(köszi jól esett!) Gyönyörű napsütésben, olvadó havat taposva vágott neki a több száz fős tömeg a távnak.A dombok rendezték a sorokat. A Kaposvár Most Rádiót is több helyen kihangosították a futók számára, jó hangulatot biztosítva. Menet közben beszélgettünk Kaposváriakkal, Szelszárdiakkal stb.akikkel egy darabik együtt nyomtuk a távot. Az igazi próba a kápolnánál volt, de a futók előzékenységének köszönhetően mindenki a saját tempójával haladhatott. A frissitó pontok szuperul működtek, ööröm volt a szolgálatkész, vidám  fiataloktól elfogadni a továbbiakra erőt biztosítő frissítőket. A Kapos völgyében bemutatkozott a meteotrológusok által előrejelzett szél is, miközben hópermettel szórt bennünket. A Kossuth téri fogadtatás is szuper volt, ugyanis minden befutót név szerint köszöntött PA .Volt lehetőségem több futótársnak gratulálni, velük pacsizni. A forró tea méltó zárása volt a mai megmérettetésnek. A futás jólesett, köszönet a szervezőknek az élménydús versenyért.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:54:54 21 05:28 10.97 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

kopi60 képe

kopi60 3378 napja

Az út és a terepviszonyokat figyelembe véve,időjárás stb...szuper  teljesitmény..Minden elismerésem Spori!!!

Csaba43 képe

Csaba43 3378 napja

Gratulálok néktek Gyuri!!!!!!!Kemény pályát fogtatok ki!Csodálatos futásotok volt Balázzsal!Egészségetekre a Fél-maraton!!!!!!

taki66 képe

taki66 3378 napja

Klafa családi megmérettetés.Gratulálok nektek Gyuri!

steve71 képe

steve71 3379 napja

Nagyon szép tempó Gyuri,ügyesek vagytok.Szerettelek volna benneteket meglepni a Nyár utca tetején,de a délelőtti szánkózás felül írta a tervemet!

Andibandi képe

Andibandi 3379 napja

Gratulálok Neked és Balázs fiadnak is!

Honnan tudod, hogy Donát miatt mentünk pontról pontra? De nagyon jó volt kívülről is és örülök, hogy Neked drukkolhattam élőben!

Jó pihenést, megérdemled a vacsorát! :))

macskata képe

macskata 3379 napja

Gratulálok Gyuri nekek, egészségetekre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!