foxmulder bringázás

2013.06.14 Péntek, 06:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:07:00

Távolság

30 km

Tempó

02:14 p/km (26.87 km/h)

Edzésleírás

Laza tekerés. Egy óra volt előírva, de volt még pár percem, ezért úgy döntöttem, hogy legyen inkább kerek 30 km. Két plusz kör.

 

Nem kellett volna. Az második ráadás karikában elgázoltam egy nőt.

 

A két hölgy a Stefánia magasságában sétált át az úton. Ahogy haladtak, gondoltam mögöttük megyek el,  hogy ne ijesszek rájuk. De megálltak az út közepén, én pedig nem akartam a szemben lévő sávba átmenni, ezért változott a terv, és előttük gondoltam átmenni. Csakhogy amilyen hirtelen megtorpantak, olyan hirtelen elindultak. Még így is simán elsuhantam volna előttük, de a lány szétnézett és rákiáltott az anyjára, mire az  önkéntelenül is az út biztonságosnak hitt oldala felé szökkent. Pont elém. Félrerántottam a kormányt, felugrattam a padkára, így csak a kormánnyal és a bal pedállal vittem el a hölgy jobb oldalát. Azt hittem nagy zakó lesz, megbillentem, előrebuktam, de valahogy visszanyertem az egyensúlyomat, és megúsztam annyival, hogy beb*sztam a combomat a kormányba. A hölgy is nagyjából egyben maradt.

 

Így utólag azt hiszem kiabálni kellett volna egyet, amikor láttam, hogy el vannak bambulva, de nem panaszodom, mázlim volt. És a nőnek is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:00 30 02:20 25.71 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!