hencs007 bringázás

2013.06.07 Péntek, 21:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:27:00

Távolság

25.4 km

Tempó

03:26 p/km (17.52 km/h)

Edzésleírás

Nem tudtam időben elszabadulni a melóhelyről, bakker, mindenkinek ma támadt beszélgethetnékje velem, én meg nem haladtam a melóval!

Tök későn tudtam indulni. Már eleve az Árpád hidat lőttem be átközlekedésre - hát nagyon zavaró volt a tömeg! Alig lehetett haladni! Aztán kicsit kavarogtam, mire megtaláltam a keresett utcát, de csak sikerült. Na, akkor meg az volt a gond, h nem volt párom a lapátoláshoz, de ez is megoldódott. :-) Iszonyatosan támadtak a szúnyogok, húúú, mi lesz itt pár nap múlva!!! 9-kor léptem, tudtam, kavargós lesz még a hazaút és bakker, igen! A Hév-átjárótól vizibicikli-út fogadott!!! Félelmetes, teljesen elborítja a víz.

Fáradt vok, téblábolok itthon, menjek, ne menjek ma?! Jó volt zsákolni, bár igazi segítő közösségnek a szerdait éreztem, azóta olyan helyeken voltma, ahol segítettem, de nem volt olyan jó... Ráadásul olyan jól esett tegnap este a biciklizés, hogy azt gondoltam, ma kimegyek terepre, nagyon hiányzik már a tekerés. De közben meg megy a film, hogy mekkora önző vok, ha nem megyek zsákolni! Francba...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:27:00 25.4 03:26 17.52 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

SzJucus képe

SzJucus 4009 napja

Hú na... Ne is mondd, én meg itt jól érzem magam Egerben, olyan bűntudattal jöttem el hallod....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!