hencs007 bringázás

2013.06.08 Szombat, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:45:00

Távolság

50 km

Tempó

04:30 p/km (13.33 km/h)

Edzésleírás

Nehezen indultam el. Úgy döntöttem, jelentős kerülővel megyek olyan helyre, ahol lehet tölteni a zsákokat. Aztán összetalálkoztam Zsozsóval, és hatalmas tömeg hömpölygött a bicikliúton... ÁÁÁ!!! A Szépvölgyi útnál gondoltam 1et és nekiindultam a hegynek. Úgy éreztem, nagyon nagy szükségem van most erre. Jól lefárasztom a lábaim, aztán majd beállok lapátolni. De előtte szükségem van az egyedüllétre. Erre útközben látom, 1 fickó szerel...kiderült, nincs pumpája, persze, h megálltam, aztán hálából velem akart tekerni... leráztam, aztán emiatt is érezhettem szarul magam... brrr!

A Szépvölgyi még mindig erős szivatás, utána a Hármashatárhegyi K se piskóta :-) - Hármashatárhegy - Vihar-hegy (igen, a K-n mentem tovább, kell az az önbüntetés! - Virágos-nyereg - S, majd K bicikliút - Határnyereg - Glück Frigyes út - Hüvivölgy

Szintet nem tudom, a hegyen jó sok ideig voltam, néztem az időjárás változékonyságát és cseppet sem sajnáltam, h kimaradok a városi szakadó esőből - a hegyről tisztán látszott! Aztán végig az eső előtt gurultam-toltam a bringát és végül teljesen szárazon értem haza.

Zsákolni nem mentem, ráadásul este tudatosult bennem, h a holnapra tervezett véradás ma volt, ááá!!! De akkor holnap is megyek bringázni. Remélem, szétcsapom magam.

Volt pár óra, amikor tök egyedül voltam az ösvényeken, hihetetlenül hangos és színes madárfüttyben, hárs-illatban... Istenem, micsoda boldogság is volt ez!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:45:00 50 04:30 13.33 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

SzJucus képe

SzJucus 3997 napja

:)))))) Ennyi!!

"....you evil genius...." :DDDD

hencs007 képe

hencs007 3998 napja

Kedden igazán jól éreztem magam, de szerdán nagyon szenvedtem - 1x fenn, 1x lenn... ;-) Péntek kiegyensúlyozott: zavartak a kölykök, de pakoltam. Nem volt se rossz, se jó.

De Joey-tól tudjuk: "There is no unselfish good deed!!!"

http://www.youtube.com/watch?v=HzQSEoNdGvk

:-)))

SzJucus képe

SzJucus 3998 napja

Kell egy kis önzőség néha. Pakoltad a homokot eleget a héten... Amúgymeg valahol az is önzőség... Meraztán jól esett amúgy, nem? :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!