potika futás

2008.10.29 Szerda, 06:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:52:44

Távolság

10 km

Tempó

05:16 p/km (11.38 km/h)

Edzésleírás

Ismét 05:45 kor kelés ébredés öltözés, majd irány a raggeli edzés. Ma a nap sokkal erőssebbnek bizonyult, mint a fellegek, mert az edzés alat színte folyamatosan jelen volt. Nagyon tettszett a látvány. A nap előtör a horizont síkjából és lángoló vörösen izzó korongja uralma alá veszi az eget. Igaz mindig volt egy két fiatal csikó felegecske aki megpróbálta eltakarni az emberi lények elöl. Azonban a nem hosszú küzdelemben mindig alul maradtak és a nap Király pompázott tovább a reggelben..... Tehát valahogy így indult el a mai edzésem a lábamnak kellett vagy 2 kilcsi, hogy magához térjen de belejöttek azt hiszem. Amióta futok kb 5 éve most volt a 2. alkalom, hogy valakivel közösen edzek nem semmi. Összeségében a mai egy kicsit jobban sikeredett mint a tegnapi.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:52:44 10 05:16 11.38 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

potika képe

potika 5681 napja

Nagyon szívesen, nekem megtiszteltetés hogy ennyien hozászóltatok az edzésemhez.

Mégegyszer köszi szépen mindenkinek. :-))))))
steve71 képe

steve71 5681 napja

Köszönjüxépen Sporttárs a kimerítő válaszokat :-)).
potika képe

potika 5681 napja

Sziasztok ismét 

Rita 34: A reggeli napfelkelténél kevesebb szebb dolgot tudok!

mjoci:  A regeli edzést nem szeretem, de ha máskor nincs időm rá akkor a szépségeit kihasználva sokkal jobban érzem magam.

steve71: Az az igazság, hogy amikor én edzek mások akkor szoktak melózni így sajna marad az egyedüli edzés. Ha a hétvégén nem dolgoznék akkor azt igyekszem a kis családoommal tölteni, így az edzés a háttérbe szorul akorra.

faritrek: Á ne hid nem vagyok annyira sem gyors sem annyira embertaszító, hogy minenki kiszakadjon melöllem. Lehet hogy ha az edzéseim is periodikusak lennének akkor könnyebben lehetne társat találni. Sokan szoktak futni a gáton meg a sportpályán is de mindenki a maga idejében így nehéz az egyeztetés. 

Azonban nem azért írtam mert nem szeretek egyedül futni csak megjegyeztem hogy milyen ritka jelenségben volt ma részem. (mármint nekem volt ritka ez a jelenség.)

Üdv minden kedves sportársnak és további kellemes napot nektek.

hali hali üdv potika
Fari képe

Fari 5682 napja

azért eddzel 1edül mert mindenki kiszakad mögüled,a nap meg azért sütött arrafelé mert az esöfelhök mifelénk edzötáboroztak.ja:grat az edzéshez!
steve71 képe

steve71 5682 napja

5 év után még csak a második közös edzés???Az nem valami sok.Mi szinte minden 7vgn együtt edzünk,már ha éppen sikerül összehozni.Nincs a környéken senki,aki futna Veled???
mjoci képe

mjoci 5682 napja

Látom egyre jobban bejön Neked a reggeli kocogás.
Rita 34 képe

Rita 34 5682 napja

Szép leírás meg hoztad a kedvem a futáshoz! :-)
Gratulálok & egészségedre további szép napot!
potika képe

potika 5682 napja

KÖszi szépen valahogy ez jött le a mai reggeli futásból. A nap a reggel meg minden nagyon nagyon kircsi volt az a része ahogy a nappal szemben futottam.

köszi.

A társ egy ismerősöm és 1.5 km futottunk együtt az ő tempójában, majd visszafordult nekem akkor még volt hátra előre kb. 600 méter. Onnan sajna ismét magányosan futottam tovább.
Petyuritisz képe

Petyuritisz 5682 napja

Megint egy reggeli ébresztő! Szép volt! Ráadásul futótárs is akadt... irigyellek! Egyébként ki volt olyan elvetemült aki ilyen korán elment veled egy tizesre? :-)
steve71 képe

steve71 5682 napja

Ma nagyon prózai hangulatban vagy Sporttárs :-))!!Gratula és egészségedre.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!