dilisuni futás

2012.09.16 Vasárnap, 10:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:54:00

Távolság

42.5 km

Tempó

05:30 p/km (10.90 km/h)

Edzésleírás

Karva-Lábatlan marathon.
Egy kedves kis marathon a szlovákiai Karvából, Esztergomon át Lábatlanba. Csak hát a szervezéssel vannak még apróbb gondok, pl. a frissítő pontokon nem mindenhol volt már... VíZ!!! ;)) vagy csak nagyon kevés és abból nem volt lelkem egyet elvenni, hogy fejemre is locsolhassak... viszont volt nápolyi... úgy vágytam volna egy korty kólára... gondoltam, hogy kiállok egy boltnál, de sajnos ez most nem fért volna bele, akkor tuti kicsúszok a célidőből.
km jelzés sehol se volt, mondjuk a gps-es órám mérte, de verseny közben is többen kérdezték tőlem, hogy meg tudom mondani, hogy hány kilinél járunk?
Reggel komppal vittek volna át szlovákiába... a komp elromlott, így kisbusszal vittek.
DE az egyértelműen látszott, hogy mindenki lelkes volt, jót akartak és végül egy szerethető marcsit hoztak össze. Köszönjük. És rengeteg ismerős arc is volt, pl. Julcsi, az új 12 órás országos bajnok.
VéZsé összetettben második lett, korosztályban első és új pb-ét futott, Toncsi is szépen tolta. Úgy meghallgatnám egyszer, hogy miket mond verseny közben? ;)))
nekem 1.48-as félmaratonom volt, de a tegnapi 50-est nagyon éreztem a lábaimban és tudtam, hogy a második felében nagy halál lesz... lett... mindössze annyi volt a cél, hogy a 4 órából ne csússzak ki és ha lehet tropára se vágjam a lábaimat...
tegnap az 50-esen lassú kezdés után a végén tudtam pörgetni 5-ösön belüli kiliket, most az 5.45-ösöknek is nagyon tudtam örülni. A frissítőpontok szerény kínálata ellenére is borzasztóan sokat tudok téblábolni az asztal körül :(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:54:00 42.5 05:30 10.90 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

ringsider képe

ringsider 4254 napja

kezdesz megint bedilisülni! :-) ügyesen!

VéZsé képe

VéZsé 4258 napja

Gratulálok Zoli és köszönök mindent :-))Még van egy kis időd úgyhogy használd ki mert utána már csak tervszerű edzések lesznek  és nem ilyen lightos hétvégék :-)))

faxau képe

faxau 4258 napja

Amindenit!! Ezt egy 50-es után...Gratulálok! És köszi a bíztatást, a legjobbkor jött!

Tamás55 képe

Tamás55 4258 napja

Lenyűgöző a hétvégi futásod! Azért tényleg vigyázz a lábadra! 

lapiszorny képe

lapiszorny 4258 napja

Hááát, Te hülye vagy .... előző nap 50.... most meg ez ...... neem vagy normális.....mi lesz,ha egyszer a lábad megint bemondja az unalmast??
hmmmmm????
(azért ügyes vagy :-))

toncso képe

toncso 4258 napja

 

  Zoli,  le  a kalappal az  egész  Hétvégéd  előtt !!!   Ezt  most  teljesen  komolyan  gondolom.   Te, ilyen  vagy és  én  azt mondom, 

  Légy   hű   Magadhoz.......

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!