Pepe88 egyéb

2012.07.17 Kedd, 21:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

A mai rosszul végződött kombó edzés után kicsit átalakultak bennem a dolgok! 

A 12:00-n belüli időt elfelejthetetem, de még a 13-ért is nagyon kell harcolnom! Eddig úgy voltam vele, hogy IM-et csak 1x fogok csinálni, soha többet,  mert rengeteg időt elvesz a felkészülés. Most már tervezem a következőt (hmmm, egyelőre legyek túl az elsőn!!!)

 

Az elsőn több ok miatt sem mehetek olyat, amilyet szeretnék

-frissítési gondok (még kell nagyon sok idő, hosszú kombóedzés, hogy kikiísérletezzem mi okozza a gondokat!!!)

-tapasztalatlanság (első IM-ről van szó, úgyhogy célom a biztonságos beérkezés, nem akarok/fogok kockáztatni. Fogalmam sincs mire lehetek képes, de júli29-én már reális képem lehet, hogy legközelebb milyen időt tervezhetek, hol tudhatok javítani...)

-vállam! (továbbra is fáj, úszás hanyagolva! Úgy érzem most, hogy a vállamra kezd szép lassan "átkúszni" a mellkasom felé az enyhe szúrás! Remélem, hogy csak bestresszelem a dolgokat! Ennek mondjuk nincs oka, meglepően nyugodt vagyok, mert felkészültem rendesen! Viszont ha a stressz miatt van, akkor a versenyre úgy is elmúlik az ilyen. Ennek mondjuk ellentmond, hogy Szombathelyen a versenyen is gondjaim voltak vele!)

 

Szóval kell még idő/edzés/tapasztalat, hogy olyan időt menjek, amilyet szeretnék/tudok. Most talán megyek egy 13:30-at, egy év múlva meg cél a minimum 12:00, de inkább 11:30. Kérdés, hogy Nagyatád után hány napig/hétig/hónapig tart majd az üresség érzete és meddig fogok pihenni. Maraton utáni napokban úgy éreztem, hogy "visszavonulnék" legszívesebben a futástól, de tudtam, hogy az csak egy lépcső az IM felé. Remélhetőleg szombaton a nagy álom is megvalósul, úgyhogy további motivációt kell keresni, hogy ne legyen több hetes/hónapos/éves szünet! Az a "szerencsém", hogy muszáj fogyni, így azért talán nem lesz gond!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

alonso képe

alonso 4320 napja

Edzésmunka elvégezve! Jöjjön aminek jönnie kell. Jól csinálod, hogy nem akarsz jó időt, hanem rámész a teljesítésre. Hosszú utat jártál be, nem érdemes kockáztatni, minek. Ez olyan táv, ahol a teljesítés is nagy dicsőség, ezt hajlamos az ember elfelejteni ahogy halad előre a felkészülésben és egyre erősebbnek érzi magát. Sok sikert! Szurkolunk!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!