PecsiPeter bringázás

2012.07.09 Hétfő, 16:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:58:20

Távolság

76 km

Tempó

02:21 p/km (25.57 km/h)

Pulzus

Átlag
125
Minimum
0
Maximum
152

Edzésleírás

Göd-Velence etap.
Geci meleg volt így oda kellett figyelni a megfelelő tempó választásra és a frissítésre is mert már előre gondoltam a ráfutásra amit erősre terveztem,ehhez pedig elengedhetetlen egy korrektül kivitelezett tekerés,nem csak úgy ahogy szoktam :) elnyírni aztán majd csak lesz valahogy :).
Tehát eszegettem-iszogattam,kék kutaknál mosakodtam lelkesen.Patent állapotban,könnyű lábakkal és erős állapotban le is értem Velencére Szüleimhez.Ész terv kipipálva :).
Esemény:
Baracskán a "nagy" emelkedőn egy helyi arc kosaras biciklivel betámadott és levett lendületből.Láttam rajta,hogy maxot megy,nyélen küldi.Tiszteltem benne az akaratot és a bátorságot ezért egy darabig hagytam magam.Aztán persze megindultam és a tetőre már én értem fel elsőként mert azért nekem is van önérzetem :).Nem kellett nagyon felfokoznom a tempót mert szegény már az emelkedő felénél megrogyott...
Más nem nagyon történt.Illetve még annyi,hogy más útvonalon jöttem keresztül Pesten,hogy ne legyen annyira unalmas.Viszont meglepetésre szinte ugyanannyi lett a táv mint a megszokott irányban.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:58:20 76 02:21 25.57 0 0 0 152 125
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4315 napja

Köszi Mindenkinek!
Attól még,hogy hátulról lendületből meglepve levesznek pont egy laza szakaszomon még kemény vagyok :).
Na meg tiszteltem is de a csúcs az erőseké lett...

Kicsi képe

Kicsi 4315 napja

Ha olyan kemény lennél, mint amilyennek hiszed magad, akkor holmi' kosaras bringások még ilyen rövid távon sem tudnának lenyomni, ha pedig, olyan nagyon tisztelnéd benne a bátorságot, akkor nem nyomtad volna le az utolsó pillanatban. :)

Na, az edzés sem volt azért olyan rossz. :)

gafmon képe

gafmon 4315 napja

:) Azért én tisztelem bennem, hogy hagytad egy kicsit  a sporit örülni. Persze azért meg kell mutatni, hogy ki az úr a nyeregben :)

laciii79 képe

laciii79 4315 napja

Naná, hogy Te értél fel előbb, egyrészt mert nyilvánvalóan erősebb vagy :-), meg ilyenkor minden valamirevaló sportemberbőll előjön a ragadozó! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!