PecsiPeter bringázás

2012.03.20 Kedd, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:45:30

Távolság

79.5 km

Tempó

02:50 p/km (21.15 km/h)

Pulzus

Átlag
120
Minimum
0
Maximum
151

Edzésleírás

Mindegy nekem,hogy a karbon kerék surrog vagy a ballonos terepgumi zúg csak a pedál pörögjön,imádok bringázni.
Kivételesen szerencsés vagyok,hogy a Duna kanyarban élek,Pilis,Börzsöny,Budai bármerre indulok mindenhol bjútiful plész:).
Ma a Budait vettem célba és a montit gurítottam elő lánctakarítás után.Fejkamerát nem vittem:).Felcsavartam a tetejéig egészen az űrállomásig.Finoman pörgettem meg végig beülve csörlőztem nem nagyon erőlködtem.Gyönyörködtem kicsit a panorámában meg szívtam magamba az erdő chi-jét,szinkronizáltam a fákkal:) aztán elengedtem lefelé...Sziklás,gyökeres hegyi ösvényeken 40 feletti tempóval downhill-ben amikor úgy jár a bicaj alattam mint a legbokrosabb rodeósló:) hát az még kopasznak is hajmeresztő:).Az első ilyen után megfogadtam,hogy többet soha:).Aztán csak jött a többi is :) szépen sorban.Minden microchip-em a vezérlésre/irányításra koncentrált tudtam,hogy itt most nem kéne hibázni...Különben Krisztián fogja bepötyögni ezt a beszámolót amit majd a kórházban diktálok...:).Szegényes montis tudásommal inkább a szerencsémben bíztam:) végül is ügyesen elnavigáltam mert megúsztam bukás nélkül.Dolgozott (volna) a Manitou R7 teló keményen ha ügyes gyerek módjára nem lock-oltam volna :):):).Új útvonalakat is felfedeztem a hegyen mindenfelé kavarogtam jó sok időt eltekeregtem.Hegyről lejőve a BK-ben frissítettem ami egy sz@r hely:).Nem Vangelis szól:).Gyomor szerencsére keményebb mint a gazdája így nem okoz nehézséget 2 whopper menü belapátolása után sem tovább bringázni.Remélem Orfűn is van BurgerKing majd utána is kérdezek Zsocánál:).Ezek után hazafordultam az utolsó 10 killát kicsit intenzívebbre vettem igaz kevésszeles pályán de simán,könnyedén vertem a 28at.Középtányéron...
Félgőzzel edzegetek,jókat eszem,töltöm vissza fullra a raktárakat meg hajazok a szuperkompenzációra.Eddig egész jól tartom a regeneráló hetemet.Próbálok jó kisfiú lenni hisz hétvégén első terep ultrámon nem szeretnék majd behalva bemutatkozni.
A traktor  a frissítőállomáson :)     :

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:45:30 79.5 02:50 21.15 0 0 0 151 120
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

laciii79 képe

laciii79 4426 napja

Sebezhetetlen....., mint Bruce Willis, vagy Chuck Norris. ;-)

De vigyázz magadra!!!

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4426 napja

Évi: Ne haragudj majdnem elfelejtettem válaszolni elsőre nem is láttam,hogy Te is kommenteltél :):):):):):):):):):):)):):):)
Nem ismerem ezt a gringósztárt vagy mit.Jó zene? :) Nem nagyon jönnek be a nyálas faszságok mert  robotgép vagyok és nem teenageer :):):):)
Az aggódást köszönöm,sajnos párszor buktam már bicajjal de semmi vész.Szerencsére halhatatlan vagyok:) motoron (is) már párszor kiderült ...

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4426 napja

Krisztián: összetételét olvasva elvileg nem gáz a kaja:) de amúgy is leszarom :) ezentúl eszem ami jólesik,ultra távok majd elrendezik amit kell :):):) nem fogom magam stresszelni szaros kilók miatt.Ha lejjebb fogyok esetleg az király ha meg mégsem leszek 80 arra is teszek magasról.Nem ez a lényeg.Az Élet szeret... :)

Mester: Alapjában nem szoktam sosem foglalkozni vele de így,hogy leírtad és olvastam meglepődtem.Tökre soknak tűnik az a 84.4 .... köszi szépen! :):):)

Laci: Köszi!Elégéé beszaratósak ezek a menetek...Minden méteren ott leselkedik a "season off".Pont ettől élvezem annyira :).Az életem az adrenalin hajszolás:)

Móni:A Tiéd is nagyon meredek lehetett :) ,nem vagytok normálisak! :):):) Amúgy köszönöm és viszont kívánom! :)



gafmon képe

gafmon 4426 napja

Szegényes montis tudásom" -ühüm:))))  Erről a túráról eszembe jutott az enyém...

Nagyon jó vagy :) Még sok ilyet !

laciii79 képe

laciii79 4426 napja

Állat vagy ezekkel a downhillekkel!!!

Kemény ott a gazda is, nem csak a gyomor. ;-)

Kicsi képe

Kicsi 4427 napja

Persze, hogy nem Vangelis szól, hiszen azt írtad, hogy Gringo Sztár. :) 

Durván nyomod ezt a terepes témát, össze ne törd magad. 

Tepó képe

Tepó 4427 napja

Pécsen van szerintem a legközelebb Orfűhöz. Majd kérj kimenőt, hogy más útvonalon futhasd le a 84,4-et, akkor simán belefér, hogy átugorjál a frissítő helyre, meg vissza ;-)

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4427 napja

Szarnak biztos szar a kaja, de véleményem szerint közel sem annyira mint mondják. Ha meg jólesik egyed, ennyinek csak bele kell férnie...

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4427 napja

Nem kértel elvitelre :) ott a helyszínen becsavartam a 2 menüt leöblögettem 8 deci kólával :) oszt' hajrá tovább.
BK újra játszik mert a súly így is fogyogat(87-89) meg mostanában már az emelkedő edzésmennyiség miatt csak ledolgozom ezeket a junk food-okat valahogy majd :):):)

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4427 napja

Kemény. Jó kis kanyar lehetett. Megitsztelő, hogy engem írtál be. Nem mondom, hogy nem esett jól. Valahogy úgy mint Neked a burger. Tényleg elvitelre nem kértél? Hátsó zsebbe kettő pont befér :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!