PecsiPeter futás

2012.03.16 Péntek, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:44:20

Távolság

26 km

Tempó

06:19 p/km (9.49 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

A Budai hegységben szaladgáltunk ma.Mester,Dávid,Krisztián,Tibike meg én.Nem tudok pontos útleírást mert pár rész ismeretlen volt nekem.Szép helyekre vitt minket Tepó,tetszett az útvonal nagyon.Király volt erdőben,hegyen futni.Sajnos néha feltartottam a csapatot kicsit sz@r volt a leggyengébb láncszem szerepkörben mert azon kívül,hogy lassú vagyok még nem tudok kifutni minden emelkedőt.De már egyre fogy ezen helyek száma:).Pl. reptérnél is van egy kellemes felfelé ami múltkor kifogott rajtam de ma simán megvolt joggolva + alacsonyabb frekin.A jobban futható részeket,síkokat (nekem)lendületesbe nyomtuk.Lefelékben próbáltam büntetni:) néha egész izgalmas lett na ja,hisz lejtőn a szar is gurul:). Mindezek hatására ma az eddigi messze legjobb hegyi terepes átlagomat futottam.Sikerült az aszfalton javulást a hegyre is átmenteni.Dávid(ritkán találkozunk) megjegyezte,hogy sokat fejlődtem,ránézésre is gazdaságosabban,jobb technikával kenem.Jól esett a májamnak:). Muszáj megemlítenem Krisztiánt is mert mindig besz@rok rajta...Magyar Kilian Jornet :).Nagyon jól mászik felfelé de lefelé sem jön zavarba...Ma párszor a downhill-ekben jól bevajaztuk a kalácsot:).Szép jövő áll előtte,nagyon fejszik számára a terepfutás.Kicsit sem irigykedek:) . Végére bevallom a Budait ugyan nem hordtam széjjel :) de még így is megfáradtam hát ez is volt a cél.Kértem előre a Mestert,hogy sz*patós részeken is menjünk.Műszer 1600méter szintet dobott de szerintem túloz,így 1200at írok be.Az sem kevés... Egyben volt a mai mocorgás,f@sza Társaságban szép helyeken gyönyörű időjárásban sok szinttel egy (nekem)jó erőset futottunk eddig álom kategóriás tempóban.Ilyen délelőtt után nem esett jól bejönni dolgozni...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:44:20 26.3 06:15 9.60 0 0 0 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4428 napja

Egészségedre Peti,nagyot mentél!

Kicsi képe

Kicsi 4428 napja

Jó hír, hogy maradt még néhány kavics a hegyen másoknak is. :)

Biztos jó buli lehetett, gratulálok! :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4430 napja

Köszönöm szépen Hölgyek,Urak!
Megvallom őszintén nehezemre esik szerényen nyilatkozni mert belül marhára meg vagyok elégedve magammal :) de tényleg :)
Egyébként azt gondolom ez természetes egy olyan sportágban ahol ennyit számít a mentális oldal...

gafmon képe

gafmon 4430 napja

Ez tényleg nem semmi! Egészségetekre! Jó olvasni, hogy végre Te is érzed a javuást a hegyi meneten. :) A májad csak hízzon nyugodtan, megérdemli ;)

shepherd66 képe

shepherd66 4431 napja

egészséedre:)

 

mata képe

mata 4431 napja

Mindhárom edzésonline-os spori edzésleírását elolvastam. Ennyi szerény embert én még életemben nem láttam, nemhogy egyszerre :) Jól toltátok, egészségetekre !

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4431 napja

De hát nem is írtad be a szintet Man! :) Jó veretés volt és ne szerénykedj eresztetted lefelé is ahogy kék :) Más nem lószolgatott az utolsó harmadban.
laciii79 képe

laciii79 4431 napja

Fasza "kis" menet volt, grat! De ahogy szerénykedsz, már-márfikázod magad, azért az nem akármi...  :-))

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4431 napja

Deee;)

és köszönöm szépen!

-Mariann- képe

-Mariann- 4431 napja

Tyűha! GRATULÁLOK! Azt hiszem mégsem megyek Veled terepre ezután. :P

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!