PecsiPeter bringázás

2012.03.15 Csütörtök, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:18:00

Távolság

100 km

Tempó

01:59 p/km (30.30 km/h)

Pulzus

Átlag
125
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Reggel olyan sokáig szüttyögtem a kilométeróra felszerelésével és kalibrálásával,hogy már akkor tudtam a bicajra ráfutás el fog maradni idő híján.Tekerés közben is végig idegeltem magam,hogy nem bírok kellőképpen lassítani...Minden nap nézem a nagyokat ahogyan szépen nyugisan,fokozatosan mindennek időt adva építgetik föl a nyári nagy formát.Ha a tőlem 100000szer jobb biciklis TibiKirály vagy Kis Gyula haza tud menni tavasszal 26-28as átlagokkal akkor nem hiszem már el,hogy én miért nem tudok nyugodtan megmaradni a p*csámon a nyergen...Tök gáz...Túl forró a vérem sajnos.Nem bírom megállni,hogy ne nyomjam már ilyenkor is.Ma is besatíroztam néha a rajzot a pofaszélben is 34et kiíratva a műszerre vagy a kisebb emelkedőkön kiállva felveretve.Találkoztam Tibikével a pályán,végre megkezdte a tekerést Ő is.Sajnos ennyire volt ma csak idő pedig annyira mentem volna még...Amúgy kezdődik ami tavaly nyáron volt.Ilyen 100aktól semmit se érzek mintha nem csináltam volna semmit.Ez sz@r az edzettségben.Egyre nagyobb dózisoktól elégülök ki.Kicsit stresszes vagyok,ez megint egy igen hulladék fos nap,nemcsak a tekerés miatt ...Holnap széjjelhordom a Budait az k*rvaélet.Az sem vigasztal,hogy 2000en túlfordult a bicaj számláló...Minden BSZM indulónak hajrá!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:15:00 100 01:57 30.77 0 0 0 0 125
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4428 napja

Tibi: annyira igazad van!sajnos nem bírok nyugton maradni pedig azt kellene ilyenkor...próbálok higgadni
Évi: kösziii! :):):)

Kicsi képe

Kicsi 4428 napja

Hallgass a profikra, nem kell mindig veretni, a km a lényeg. 

Szar lehet, hogy ilyen edzett vagy, úgy sajnálllak. :))))

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4430 napja

Egyetértek veled Peti.Kicsit vissza kellene fogni magad,most elsődlegesen km gyűjtés időszak van,még nem a gyorsításon van a hangsúly.

80-85%-ban alapozó edzések kellenek,nekem ezekből vagy 8-10000km,mire birok menni is valamicskét,és képes vagyok intenzívebb szakasz edzésekre.Ez idén nálam nem tudom hogy hogy fog megvalósulni májusig,mint az eddigi években,mert erős elmaradásban vagyok....

Te nagyon motivált vagy,én most jelenleg nem.Verseny után kifeküdtem Keszerice Zsolti barátommal a szuper időben napozni a sportpályán,ahol a rajt,és az eredményhirdetés volt.Zsolti kólázott,én meg egy isteni sört kortyoltam ....

Akkor azt éreztem,na,ez az amit ma csinálni kellett volna,lábat lógatni egy szép tóparton,mondjuk Szálkán,és csak élvezni a nyugalmat,a csendet...Komolyan így gondoltam,nem tudom,hogy felvállalom-e azt a munkát ami azzal jár,hogy idén is ott tudjak lenni versenyeken a spiccen....Könnyebb lenne csak szurkolgatni nektek...:-))))

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4430 napja

Köszönöm szépen a kedves szavakat!

mata képe

mata 4430 napja

30 feletti átlagot mostanság 2 ember teker az edzésonline-on, Te vagy az egyik. Nincs miért elégedetlenkedni:)

gafmon képe

gafmon 4430 napja

:) Nem igen értek hozzá, de, ha az ilyen százaktól nem borulsz meg, akkor qrva jó az edzettséged. Szerintem. Val.szeg az időhiány is probléma, kevés a 24 óra...

A 2000 pedig brutális! Egészségedre! ;)

dizs007 képe

dizs007 4431 napja

Kölcsön adhatnád az egyik lábad a tekerédekhez :) Hajrá Egészség
necromedve képe

necromedve 4431 napja

Ha aznap úgy esik jól, akkor szerintem tekerj erőből. Lényeg, hogy jól érezd magad. :) Viszont hajtós edzések mellett több és hosszabb pihenőt kell tartani, gondolom.

laciii79 képe

laciii79 4431 napja

Csak neeem? :-) Jól van, Petyka, így teljes az élet! ;-)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4431 napja

Mariann,Srácok: Köszi szépen! :)
Vissza kéne vennem de nehéz...ilyenkor még csak nyugiban,lazán kéne bicajozgatni kiliket gyűjteni majd szépen lassan felfokozni a tempót nyárra.Így nagyobb formát lehetne építeni de mit csináljak a véremmel? :) Az a "baj" ,hogy még nem bringáztam ki magam.Majd pár év múlva már lehet,hogy nem leszek annyira oda érte mint most akkor talán könnyebb lesz tudományt belevinnem:).
Jelenleg még csak ott tartok,hogy imádok bringázni,élvezem minden percét alig várom,hogy süssön a nap és kiszabaduljak az útra:) nap mint nap.K*cs*g tél,spinningek,görgőzés után már hihetetlenül ki vagyok éhezve a bekönyökölve veretésre...

De,hogy nehogy :)  csak mindig a feszkó meg a stressz legyen  van egy kis esti update is:
délutántól már nem is lett olyan sz@r ez a nap... ;)

-Mariann- képe

-Mariann- 4431 napja

"Holnap széjjelhordom a Budait az k*rvaélet." - :))) Légyszi azért gondolj ránk, többiekre is picit és hagyj belőle, jóóó? Please! :)

És nyugi! Meg örülj már! :D Kész vagy!

 

 

necromedve képe

necromedve 4431 napja

Szörnyű egy hulladék fos nap, tényleg. :D

shepherd66 képe

shepherd66 4432 napja

azért szépen elkezdted a kilóméter gyűjtögetét. gyorsan bringázni csak gyors bringázásokkal lehet:)

laciii79 képe

laciii79 4432 napja

Azért Te sem vagy egyszerű eset. Könnyű tartományban vagy pulzust tekintve (jó, tudom, neked bringán minden könnyű), 30 fölötti a tempód 100 killeren..., ja és el sem fáradsz...most akkor az a baj, hogy túl jó vagy? :-)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!