PecsiPeter futás

2012.03.13 Kedd, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:49:30

Távolság

28.5 km

Tempó

05:57 p/km (10.09 km/h)

Pulzus

Átlag
138
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Vakhal Norbival megindultunk egy kis laza 10-15 killának.Dinnyésnél már röhögtünk,ez "lehet",hogy több lesz picikét:).Mivel egyikünk sem érezte meghúzódott lábát(megérte tegnap kiszállni) így jólesően elkocorásztunk végig dumázva az utat.Ahhoz képest,hogy csütörtökön kezdi a BSZM-et elég laza húzás volt ez a kis run Norbinak.Hihetetlen figura,mindig besz@rok rajta annyira felmotivál.Szerencsére Mr.Blindfish sem igényli a mögöttünk guruló szobaszervízt:) így teljesen elvoltunk frissítés nélkül.Merthogy okosan azt nem vittünk magunkkal semmit mondván,hogy csak egy rövidkét csavarunk a városban...Azért mire visszaértünk Norbiék elé már jólesett a fél liter hideg víz.Ekkor már benne volt a lábamban 24.5 killa gondoltam a számmisztika jegyében csak ráteszek még párat...Az utolsó kiliket kicsit megcibáltam,hogy felfrissítsem a lépegetőket,hogy ne beállt lábakkal fejezzem be a szaladást.
Így az ultra "társulatból" ugyan sokadikként de csak meg lett nekem is márciusra az 1000 :)

A hétvégi maraton + idei első ezres miatt ma lehet,hogy másfél hónapos szünet után újra áldozok a BurgerKing oltárán,kis kényeztetést csak megérdemlek,nem? :):):)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:49:30 28.5 05:57 10.09 0 0 0 138
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4434 napja

Évi: Óóó,nekem még nő ilyen szépeket nem is mondott! :):):) még még még :):):)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4434 napja

Gábor,Laci,Zoli: Köszönöm szépen!Megvolt a whopper,igen :) Nem bírtam kihagyni...Érdekes,hogy nem éreztem olyan jónak...Szerintem el leszek nélküle ezentúl is jó darabig.Persze vágom én meg mondtátok is sokan,hogy néha néha egy egy félrekajálás hogyne férne bele.Egy hosszú és nagy fogyás nem 1-2 csaló napon fog múlni így engedtem is ma a kísértésnek.Talán holnap le is dolgozom majd... :)
Vivicitta? Nem tudom.Drága.Proletárként meg gondolandó :) amúgy sokaáig a black jack volt a kedvenc távom mert azt még pont meg tudom futni izomból és nem kell frissítéssel sem b@szakodnom közben.Simán végigmegyek nulla bevitellel.
"Maraton után két nappal 26-ot futni nemsemmi!"  Köszönöm szépen!De azért ne túlozzuk el :) -  aki 400at fut havonta annak "illik" ilyeneken nem elfáradni :) Egyébként is tökre bejön nekem a sorozat terhelés ezeket szeretem most leginkább.Kitaláltam magamnak mostanában új cselendzseket ezeket nem is írom le egyelőre mert még kopasznak is hajmeresztőek :):):)

zoles73 képe

zoles73 4434 napja

Szépen behuúztad......

laciii79 képe

laciii79 4434 napja

Grat az ezerhez. A whoppert meg egészségedre!

Gondoltad volna akár csak két hónappal ezelőtt is, hogy kibírsz másfél hónapot imádott szenyád nélkül?!?! :-) Nem hiszem. :-)

Kicsi képe

Kicsi 4434 napja

Blindfish!!! :)))))))) Ez nagggggyon jóóóó. :))))

Egy állat vagy, meg gépállat, meg robotgép, vagy turmix, kinek hogy tetszik, de azért vigyázz magadra. :)

Gratulálok a bűvös 1000-hez. :))

jovovich87 képe

jovovich87 4434 napja

Egy whopper meg egy csokis fagyi nem árthat nem ? :D Egészség, fantasztikusan nyomod, csak vigyázz nehogy túledzd magad! Maraton után két nappal 26-ot futni nemsemmi! Egyébként énis ilyen "őrült" vagyok a szó pozitív értelmében, mert nyomom neki ahogy tudom, ritkán tudok csak pihenni! De nekem is mindig azt szokták mondani, hogy a kevesebb olykor több! Ezt még emésztgetem énis, de megfontolandó szerintem!

Ami meg az idei kiliket illeti szerintem nem vagy elmaradva semmivel sem, csak így tovább a folytatáshoz, sok erőt és kitartást kívánok hozzá! A Vivicittán nem indulsz esetleg?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!