PecsiPeter bringázás

2012.02.12 Vasárnap, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:00:00

Távolság

180 km

Tempó

02:00 p/km (30.00 km/h)

Pulzus

Átlag
120
Minimum
0
Maximum
153

Edzésleírás

Mától új rekordom görgőn 6 óra...
Ennyi:).Tibi Mester reagálására külön kíváncsi vagyok :).

Harsányi Zsuzsi és Bükkösi Rajmi szervezésében a Material Centerben volt ez a kis fitnesz megmozdulás.Kb. 20an nyomtuk voltak akik korábban kiszálltak de vagy 10en végigtoltuk.Zsoca és Robi Fehérvárról is feljöttek!A már ismert barátokkal marha jó volt megint bandázni de megismertem új sporikat is.Mr.Brindza után másodikként "jöttem ki a vízből" és kezdtem el tekerni.
2. és 3. óra közt bevallom kicsit megrogytam fejben.Nagyon eluntam a témát.A végig mellettem (spinneren!!!) tekerő Tepónak vagy 1 órán át nyarvogtam:).Aztán minden okés lett a végén az utolsó órát toltam meg a legintenzívebbre.Mondjuk addig sem stéhereztem sokat:).A pulzusriportból jól látszik ez keményebb volt mint amiket egyedül szoktam görgőn.Jó pár nagytányér kónuszos 1-2 perces passzírozást beleraktam,hogy azért érjen is valamit.Ilyenkor szépen muzsikált a hangszer mindenkinek tetszett:).Ennyi órán át a nyeregben levéstől kissé el van szokva a csám:) ezt éreztem azért...
A frissítés fullos volt édes és sós sütik,banán,narancs,izo minden volt mi szem szájnak ingere.Magamhoz képest sokat is frissítgettem,hogy legyen erő nehogy behaljak mindenki szeme láttára nem akartam égni:).Amit biztonságból vittem magammal mars csokik meg egy adag diós tészta(tényleg) az mind megmaradt.Nagy tv-n megnéztük a Hawaii vb-t(2X) meg a Rettenthetetlent is.
Mr.Brindza meg Peti még elmentek futni is ezt én már nem vállaltam be mert egy 20 órás erős hét végén tudni kell,hogy hol a határ de eszem az nagyon lett volna hozzá.Meg erőm is.Leszállva bicajról teljesen jól voltam,fáradás zéró egy 20ast gond nélkül lekocogtam volna még tán jól is esett volna.
Mivel a formám sokkal jobb mint a tervezett(még a 6ik órában is gond nélkül repültek a kőkemény passzírok) így előrébb is fogom hozni a hosszú brick edzéseimet.Ahogy jön a jobb idő már tolom is a 8-10 órásakat.Remélem már csak 1 hónap és szaggathatjuk a betont.Januárban még kicsit be voltam sz@rva,hogy light a téma de most már minden oké.Nem leszek gondban a bicajon idén sem.Ja amúgy még csak 12-e van de már most annyi van letekerve mint januárban összesen:).Megy ez is csak akarni kell...Az arányok is javultak mert már majdnem annyi óraszám tekerés van mint futás.A héten nagyjából 10-10.Tekerés végeztével átvonultunk a wellnessbe az megkoronázta az tréninget és igazán kerekké tette a mai napot.Szaunában teljesen kilazultak az izmok a jéghideg merülőmedencében meg a regenerálódást is meg tudtuk pörgetni.3 féle szauna meg mindenféle egyéb úri f@szság is volt ez bejött nekem szeretem az ilyesmit.Mentálisan is helyretett tök jól ellazultam és jókat beszélgettünk  Mr.Deák és Ewil sporttárssal.Meg persze a Többiekkel is.Meg kell említsem még Kornéliát is..."Halálos veszedelem" külső:) (értsd:10 pontos bombázó) egy igazi amazont takar.A csajszi kőkemény volt 6 órán át szünet nélkül rúgta a pedált nem szállt le még wc-re sem.Ritkán látni ilyesmit.Meg is említettem Neki a wellnessben,hogy meglepett mert ezt nem néztem ki belőle.Mivel Ő is a duplára készül így remélem a jó idő beálltával rá tudom majd venni 1-2 hosszabb veretésre.250 killer környékén majd csak megállunk néha azért.
Egy 5 perces frissítés szünetre :).
Marha jó volt ez a nap tekerés + wellness+ kajázás nagyon nagyon tetszett.Az a fajta emlékezetes nap amiből csak kevés van egy felkészülés alatt.Köszönet érte Zsuzsiéknak.Hazafelé kerültem a junk food-ot és benyomtam egy adag rántott halfilét kemencés sült krumplival így főleg reménykedhetem az erősödésben.Órám szerint 4000 kalóriát égettem a fitneszen ez azt jelenti,hogy ma nemigen tudok annyit kajázni,hogy ne zárjak mínusszal.Boldog vagyok:).
Sötétedés határon értem haza így a lenyugvó napban a Dunakanyar hegyei fantasztikusan szép képeslap szerű háttérképpel ajándékoztak meg.
Köszönöm ezt is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:00:00 180 02:00 30.00 0 0 0 153 120
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4461 napja

Tibi: Köszönöm!Egyikünk se 100-as :) de pont így jó

Árpi: Köszi!Igyekszem :) 

Daniloo képe

Daniloo 4462 napja

Kemény vagy v@zzeg!
...és a hét is durva!

 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4462 napja

Noórmális?:-)))

Egészségedre Peti

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4462 napja

Móni: :)

Peti: Dilisek hát! :) pont ez a jó benne!

shepherd66 képe

shepherd66 4463 napja

őrültek vagytok ezzel a hat órás görgőzéssel :)

gafmon képe

gafmon 4463 napja

oh, bocsi, most néztem meg a gúgliban, hogy ő koppintotta rólad:) csak nem volt elég rettenthetetlen, hogy felkérjen a főszerepre;)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4463 napja

Köszi! :)
Micsoda???Van egy Mel Gibsonos verzió is? :):):)

gafmon képe

gafmon 4463 napja

Boldogságod megérdemled! Kőkemény vagy!  Nem is mondtad, hogy Mel Gibson után veled is leforgatták a filmet :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4463 napja

Loránd: Köszi! :)

Évi:  Köszi! :) Te csak ne beszéjjé,hogy ki/mi a nem normális!!!:) Bagoly mondja verébnek! :) 

Laci: Köszi BuliKirály! :) 

laciii79 képe

laciii79 4463 napja

Fasza... még végiggondolni is sok a hat órát görgőn....., nemhogy letekerni. Minden elismerésem!!!

Kicsi képe

Kicsi 4464 napja

Pfffffff, bakker!!! Ennyit görgőzni...., nem normális. :)

Tetszik az edzésleírásod, bár nem minden szót értettem. :) Vmi szakszótárt mellékletben írhattál volna, hogy az ilyen földi halandók is tudják, hogy miről van szó. :)

1-2 hosszabb veretésre a bombázó bringabubussal...., 250 kili környékén..., jó nyárnak ígérkezik. :)

tuskenrider képe

tuskenrider 4464 napja

Részvétem:) 6 óra görgőn az piszok kemény, igazi fej játék(is). nekem 1 óra után már megváltás leszállni.

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4464 napja

Minden elismerésem! :)

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4464 napja

Köszi! :)

kkoos képe

kkoos 4464 napja

RESPECT :) sajna ez a macseknak kimaradt :(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!