PecsiPeter futás

2012.02.04 Szombat, 21:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:21:20

Távolság

12 km

Tempó

06:47 p/km (8.85 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
0
Maximum
148

Edzésleírás

Csak nem bírtam magammal és este fél tízkor muszáj volt megint kimennem:).Csak egy nagyon könnyű,átmozgatóra.Sokszor úgy érzem nem túlzás ha azt mondom ez valamiféle függés féleség.Nagyon szeretek futni...
A mai világban annyira ritkán van ekkora hó,hogy úgy voltam vele ezt ki kell használni ki tudja mikor lesz ilyesmi legközelebb.
A pulzusriport és főleg a p/km adat nem mutatja de izom érzetre annyira nem is volt könyű run ez.Sok helyütt csak botorkáltam a hóban:).Direkt a Duna parti bicikliútra mentem mert gondoltam,hogy ott nem lesz letakarítva egyáltalán így ütősebb lesz a flash.
De jó volt.Nagyon jó.Kár lett volna ha kimarad.Bejön ez a tél ;).
Nemcsak csodaszép és hangulatos volt a pihe puha  fehér bolyhos vastag szőnyegben futni Holle Anyó effektusban de már azért is megérte szaladni egyet mert a  töltésen láttam kajakkal "szánkózó" fiatalokat is :).
A délutáni baki miatt meg kell említsem,hogy most az esti futás utáni vizelet teljesen rendben volt szép világos/normál színű.Minden ok.
Na meg ahogy hazaértem be a házba kb. 2 perc alatt 85re visszament a freki.Nice.

Ma George Michael napot tartottam :)  ezt hallgattam :

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:21:20 12 06:47 8.85 0 0 148 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4471 napja

Te tényleg nem vagy komplatt, kajakra! :P  :)))
Viszont megértem, hogy nem bírtál ellenállni a hóban futásnak.

Tegnap ugyan szokás szerint jól elhúztam az időt, mire futni indultam, de valahogy nem is akartam addig menni, míg nem esett jó sok hó, ez du 2 után már naaaaagyon jóóó és széééép volt! :) Fel sem mentem kocsival az erdőig, mert havas votl a járda út, mindenhol, így itthonról futottam fel. :) Annyira imádom! Bár többször lett volna ilyen már ezen a télen!

Abban egyetértek teljesen, hogy "izom érzetre nem volt könnyű", én is ezt tapasztaltam, sokkal energiaigényesebb volt, plusz a tempómon is látszott. Néhány helyen fent a hegyen jeges volt a hó alatt, de szerencsére ismerem a terepet és előző hétvégéken is ott futottam, így tudtam hol vannak nagyobb jég foltok a hó alatt, eleve lassítottam, mielőtt ráfutok gyorsan aztán fenéken csúszva haladok tovább, vagy tolok egy spárgát. :D

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4471 napja

Kösziii! :)
Bazz,észre sem vettem,hogy tényleg egy maratoni lett így.Hosszabbat akartam amúgy,olyan 20 körülit de mivel a hó miatt így is túl intenzív lett laza,átmozgató,regeneráló helyett így inkább 12nél kiszálltam.Okosabb volt így.

laciii79 képe

laciii79 4471 napja

Látom, tényleg nem bírtál magaddal és lement az a marci, ha két részletben is. ;-) Egészségedre!

Jó az a George Michael, jó az! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!