PecsiPeter futás

2012.01.06 Péntek, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:05:00

Távolság

23 km Szint: 800 m

Tempó

08:03 p/km (7.46 km/h)

Pulzus

Átlag
144
Minimum
0
Maximum
165

Edzésleírás

Tibikével és Krisztiánnal Börzsöny karika.
Királyrét-Foltán kereszt-Csóványos-Oltár kövek-Nagy Hideg Hegy-Királyrét.
Kicsit olyan teljesítménytúrás volt...Nagy hó és sok jég miatt rengeteg csúszkálás,kisebb esés,lassú haladás,sok séta volt.Párszor már az elején beszakadtam pocsolyákba bokáig,innentől elázott lábbal,zoknival,cipővel nem volt túl kellemes.
Nem nagyon jött be,hogy a hóban és a jégen nem tett csodát a salomon...
Egyébként nagyon király volt,szép volt a táj,kilátás,egyebek.A természet és a trail ezúttal is lenyűgöző volt.Főleg visszagondolva :).
Fenn a hegyen merőben más évszak játszott mint idelenn van...
Sajnos kicsit feltartottam a Többieket akik miattam lassabban haladtak bár mindig jár a szájuk,hogy nem is meg,hogy jó tempó ez nekik is de tudom,hogy hazudnak:).Nagy Hideg Hegyről lejövet very funny event volt ahogy mindannyian esve kelve csúszkálva legurultunk a meredek részen:):):).Nagyot kacagtunk magunkon.
A végén a szerpentinen és a Királyréthez levezető úton némileg javítottunk kicsit az átlagunkon,ott egész jó tempót vertünk.
Tibike jóvoltából rendes órával végre tudtam korrektül pulzust mérni(nagyon fontos nekem) így kiderült,hogy nem ver ösze vissza az acélszív hanem az én órám a sz@r.
Futás végeztével Krisztiánnal becsobbantunk a termálba,ez több volt mint kellemes...Jó forró vízben elég jól el üldögéltünk:).
Jó nap volt ez is,mondjuk mehettünk volna kicsit szilajabb karikát is nem nagyon fáradtam el.Ez valszeg a sok sétálás miatt lehetett.Joggolva izmosabb lett volna azért:).Nagy Mána felé már el sem kanyarodtunk mert nem kockáztattunk a nagy hó és  sok jég miatt.Krisztiánnak ez volt eddigi leghosszabb futása,elég jól bírta ma is cseppet sem fáradt ki.Szemtelenül jól bírja a szinteket:).

Jó kis időjárás fenn a hegyen avagy Han Solo a Hoth-on :):):)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:05:00 24 07:43 7.78 800 0 165 144
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Salomon XA Pro 3D Ultra