Hauanita futás

2011.09.10 Szombat, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:49:01

Távolság

9 km

Tempó

05:27 p/km (11.02 km/h)

Edzésleírás

Az a baj, amikor társasági futásra vágyok, hogy van olyan a csapatban, aki nem ismeri a csapat fogalmát. És hiába próbálok én erőn felül teljesíteni, ha a másik nem hajlandó kompromisszumra, és akár teljesen egyedül hagyni is képes a másikat. És mivel egyedül futni nélküle, nélkülük is tudok, nem biztos, hogy ebben az összetételben nekem szabad csatlakoznom a hasonló futásokhoz. Ezt ugyan már sokszor megtanultam, néha azonban hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni. Nos, ez megint nem fog megtörténni egy darabig. 
De legalább túl vagyok a hétvégi futáson és még előttem a hétvége. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:49:01 9 05:27 11.02 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

monique képe

monique 4616 napja

hát ha nincs is edzésterv, akkor végképp nem értem a dolgot. amúgy lol, csak úgy futnak 36-ot?... na, pár év alatt talán én is eljutok oda :P és majd írd le a gondolataid :)

bencsikp képe

bencsikp 4617 napja

Szomorú... de azért ne mérgelődj. Biztos vannak rendesebb alakok is! Egyébként szép futás, gtatulálok!

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4617 napja

Ne bosszankodj!!!!!!!! Árt a szépségednek :-))) Milyen kreatív futás???
Hauanita képe

Hauanita 4617 napja

Ááá, a srácok nem terv szerint edzenek. Max valami km számot gondolnak ki, néha futnak bele pár gyorsabb résztávot, de ők főleg a magas km számból élnek. Tegnap speciel ketten kitalálták, hogy futnak 36 kilit az esti Nyárbúcsúztató előtt (hogy összességében meglegyen a maraton, mert már eltelt vagy 3 hét is, mióta a legutóbbit futották), ennek a végébe szálltam be. Na, mindegy, majd nem fogok. Vannak most kreatív futós-társaság gondolataim is, csak kezd sűrűsödni az élet. 

monique képe

monique 4617 napja

jah, a közös futásnak így tényleg semmi értelme... gondolom nem tempófutás volt neki a tervben, hanem vmi laza, annál meg bőven belefér a 20-30mp lassítás 5km-en át...

Hauanita képe

Hauanita 4618 napja

Itt úgy kábé 5 kili közös futásról lett volna szó :)
Kezelem én a helyzetet amúgy, csak nekem egy gyorsabb futó /és itt ne egy 3:30-as km-ekkel közlekedőre gondolj/ ne mondja már, hogy nem bír 20-30 mp-et lassítani, ha én elé(jük) megyek, vizet viszek, ésatöbbi. De tökmindegy, csak nekem érzékeny női lelkem van, neki meg nem. Ennyi.

Bozót képe

Bozót 4618 napja

Igen, ez együttfutás nehéz ügy, minél hosszabb a táv annál problémásabb. Nyuszi mondta a K100-ról, hogy itt csak azok mennek végig együtt akik vérszerződést kötöttek előtte :))

Azért remélem találsz kompromisszumképes társakat!

zilaci képe

zilaci 4618 napja

Ha elérem ezt a sebességet, amivel száguldozol, én szívesen futnék Veled néha... :)

Felszerelések

Nike Air Skyraider