PecsiPeter bringázás

2011.07.01 Péntek, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:15:00

Távolság

50 km

Tempó

02:42 p/km (22.22 km/h)

Pulzus

Átlag
121
Minimum
0
Maximum
148

Edzésleírás

Hihetetlen mikkel sz*pat az Élet folyamatosan.

Mai történet:

Meló után montimat elvittem bringaszervízbe mert az első átdobót javítani kellett.Pikk pakk készen is lett,gondoltam kipróbálom egy laza tekeréssel a Dunakanyarban.Nagymaroson a kompkikötőhöz érve egy nagyobb taposásnál elszakadt a lánc...

Hajszál híján elestem és az extra hirtelen megszűnő pedál ellenállás következtében sikerült megint szarrá húznom a vádlimat.A változatosság kedvéért most a jobbost...

Szerencse a szerencsétlenségben,hogy egy ott lángosozó fiatal házaspár felajánlotta,hogy hazahoznak kocsival ugyanis pont útba estem nekik.

Nagyon rendesek voltak,nem győztem hálálkodni önzetlen segítségükért.Nélkülük azért elég macerás lett volna onnan Marosról hazakeverednem.

Nem elég,hogy elmarad a Balaton Bajnokai így nekem ki is esik idén mert az új időpont július 23.Nagyatád előtt egy héttel már nem vállalunk be ilyesmit.

Szóval nem elég ez most még lánc+hátsó sor csere a montimon + hétvégén valszeg elúszott a home made Balaton Bajnokai távjának teljesítése is a meghúzott vádli miatt.

De ez majd kiderül vasárnapra ha mégis minden okés és az időjárás is támogatja akkor nekiugrom a távnak itthon.

F@sza egy helyzet megint...

Azért miután hazahoztak alkalmi segítőim TT bike-ra váltva még elmentem egy rövidke laza pörgetésre:) amit a húzott vádli miatt nem biztos,hogy kellett volna de a lelkemnek jól esett + Tibit is meglátogattam.

Az is fel vidított,hogy jobb bőrben láttam Őt,jót dumáztunk és átbeszéltük,hogy mi lesz hogyan lesz jövő héten én viszem majd a műtétre hétfő délután.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:15:00 50 02:42 22.22 0 0 0 148 121
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4706 napja

uppsz... :)

csak megtévesztésből írtam :):):)

Vasapu képe

Vasapu 4706 napja

Lelkednek???

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!