jocccc futás

2011.06.25 Szombat, 13:05:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:30:08

Távolság

20 km

Tempó

04:30 p/km (13.31 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Kisköre, középtávú OB

a második depban zoknit nem vettem, így gyorsan ment, 1:10 lett, ami a 6. legjobb idő volt az egész mezőnyben! így a 27. helyen futottam ki a pályára, szóval azért pár embert én is előztem bringán. futáson sokat vártam magamtól, legalább 4:30ban szerettem volna végigmenni. nagyon jó kezdőtempót vettem fel, jó volt a mozgásom, ezt a mogyis Borbély Miki is többször megerősítette, jól estek a szavai. 1,5 körig minden rendben is volt, ott viszont jött a jégeső... ráadásul ez pont a pofaszeles szakaszon, így nagyon megszenvedtem, a hidegben pedig teljesen elmerevedtek a lábaim. a kör végén betoltam a koffein-adagomat, és a vihar is elállt, így a 3. kör megint nagyon jól ment. az első 3 köröm 22 perces lett, ebből az első picit hosszabb volt távban a depóból a gátra felfutással, de elég egyenletesen ment. a 4. körre viszont kezdtem elfogyni. pont ugyanúgy, mint 2 éve Zánkán. sajnos idén eddig 1szer futottam 20 fölött, és ez most ki is jött. a lábaim betonkeményre merevedtek, amire a hideg időjárás még rátett egy lapáttal. a fordítóig azért még normálisan eljutottam, az uccsó 2 kili viszont óriási szenvedés volt. bár 24 perces lett a köröm, ami nem olyan rossz, de ha itt is megfutom a 22-t, akkor Szakály Zsuzsival futhattam volna be a célba :) a futóidőm a 28. lett, férfiak közt a 23. helyen futottam be 4:30:35-tel, kategóriámban pedig a 8. helyen. ez utóbbihoz hozzátartozik, hogy az abszolút első 4ből 3an voltak a 20-24ből.

ami az eredményt illeti, pont 4:30at számoltam magamnak, szóval ezzel  nincs gond, inkább azzal, hogy mindhárom számban azt érzem így utólag, hogy jobbat kellett volna tudnom menni. akikről úgy gondoltam, hogy vetélytársak lesznek, ők simán elvertek.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:35:00 20 04:45 12.63 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

Laurea képe

Laurea 4727 napja

Szerintem nagyon jó teljesítmény, főleg ha az előzményeket is figyelembe vesszük! Néha persze nem sikerül azt nyújtani, amit várunk magunktól, de ez így van rendjén. Ettől még jobban fogsz örülni, ha olyan időt mész majd, amit vársz magadtól!

kincsoo képe

kincsoo 4732 napja

Gratulálok4 szép teljesítmány! s Tök jó eredmény!

Ötvi képe

Ötvi 4733 napja

Gratulálok! Szép hét van mögötted mind szellemileg, mind fizikailag. Gondolom azért a jégesőt kihagytad volna...

berczikr képe

berczikr 4734 napja

Grat Józsi, az úszást persze nem láttam, de bringán és futáson nagyon mentél, nem is látszott, hogy fáradnál!

borlali képe

borlali 4734 napja

Tényleg jó volt végig a mozgásod! Ilyen kevés futókilóméterrel ez nagyon jó eredmény! Gratula!

MedveLászló képe

MedveLászló 4734 napja

Nagy vagy, Józsi!Az államvizsga és a mai teljesítmény okán egyaránt. Csak becsüld már meg egy kicsit magad, mert tök rendben vagy sportszakmailag:)

abluxirum képe

abluxirum 4734 napja

Gratu az államvizsgádhoz és a versenyhez is! Gondolom kell egy kis idő, míg átáll a test és az agy a szellemi megterheltség miatt.

Sipi képe

Sipi 4734 napja

Néztem az eredménylistán a korosztályod, tényleg piszok erős! Első 3 profi+ a Bartos fivérek és az erdélyi srác nagyon erősek...., legfeljebb a kaposvári gyerekkel meccselhettél volna.......?!

Nagyon szépen mentél minden számban, gratulálok!

sogyu képe

sogyu 4734 napja

Jo volt ez, Jozsi!

Egy ilyen nap utan ez boven jo!

tuskenrider képe

tuskenrider 4734 napja

Gratulálok!Igaz a Te kategóriád igen erős volt mert én 11 percel gyengébb idővel 6. lettem.

FutoDetto képe

FutoDetto 4734 napja

Jó voltál!!! Gratula!!

Gyugyo képe

Gyugyo 4734 napja

Szép versenyzés! Gratuálok!

Felszerelések

Adidas Response Cushion 19 piros
Egyéb TYR Triathlon Short