Hauanita futás

2011.03.04 Péntek, 15:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:33:18

Távolság

6 km

Tempó

05:33 p/km (10.81 km/h)

Edzésleírás

Ez úgy kezdődött, hogy tegnap lebeszéltem magam róla, hogy majd ma jobb idő lesz. Mondjuk ezt múlt héten is pontosan így csináltam. Akkor a konditeremben kötöttem ki. Ma viszont kicsalogatott a hétágra szikrázó napfény, még mielőtt megvártam volna az este 6 órát és Zoli hídkörét.
Naszóval gondoltam, ha már világosban futok, meg rövidet, akkor már tehetnék az edzésbe valamit, amitől "edzésértéke" is lesz. El is indultam 5:40-ben, gondoltam ráfokozok, így jutottam el 17:08-ra féltávhoz. Ne is mondjátok, tudok számolni :) Aztán szerintem tényleg begyorsultam kicsit, talán 5:30-on belül is járhattam a következő két kili során, de úgy éreztem 5 kili környékén, hogy szétszakadok, ha ebben a tempóban folytatom. Így lelazítottam, és legalább kellemes érzésekkel fejeztem be az edzést. :)
Viszont sunshine, és olvadás. :)) De asszem, már tudom mi a baj: nem futottam mostanában tavaszváró kört...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:33:18 6 05:33 10.81 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Hauanita képe

Hauanita 4808 napja

Óóó, köszönet, igazán.
Törekszem a rendszerességre, de nekem jelen helyzetben ez a heti három futás, 25-35 kili úgy elég. Kedvileg, mozgásilag. Versenyszinten meg annyira nem vagyok motivált, csak ne fájjon. :)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4808 napja

Szép napot:-)

Mert remélhetőleg szép lesz,bár hideg van még,de legalább verőfény,friss levegő...

Néztem a naplódat,azért én nem mondanám,hogy nem érdemelted meg a félmaraton szép időeredményét,mert rendszeresen futsz,és ez a lényeg,nem csak a távolság.Tehát én megkésve igaz,de most emelem kalapom,mert ha átszámoljuk a lábhosszunk arányában a futásodat az én tempómra akkor legalább 4 perces ezreket kellene fussak holnap...:-)

monique képe

monique 4808 napja

ja 10k-s kommentet hagyd figyelmen kívül, félreolvastam. :)

monique képe

monique 4808 napja

a 10k nem is hosszú:)

írtam neked választ a pihenős témában.

Hauanita képe

Hauanita 4808 napja

Ja, van egy köröm, a Holt-Maros felé, ahova akkor sokat szoktam járni, amikor már közeleg a tavasz. És mivel idén másokat, meg hosszabbakat futottam hétvégeken, nem arra mentem, mert az kb. 10k. Na, de majd ha lemennek a félmaratonok, és inkább rövidekre edzek majd, majd akkor újra üzembe helyezem :)

monique képe

monique 4808 napja

mi az a tavaszváró kör? :) nekem nem volt sunshine :((

Felszerelések

Puma Complete Ventis