yoyo futás

2011.01.04 Kedd, 09:44:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:38:00

Távolság

14 km

Tempó

11:17 p/km (5.32 km/h)

Edzésleírás

Zolival 10 re volt megbeszélve ,hogy a P - P3 elágnál talizunk ,de aztán hívott ,hogy késik,ezért elémentem még a P3 szögön a nyeregig. Otthonról ez egy jó 20 perces felfelé volt amin simán felkocogtam ,pedig az aszfaltos rész elég meredek . Zoli jött ,és mentünk vissza a P sávra ,kiértünk a kerítés tövébe a major feltti dúlőn ,mikor kitaláltam,nézzük meg honnan gyorsabb a Hosszú-erdő-hegyre a feljutás . Zoli előbb nézett  meredten hiszen olyan helyre küldtem amerre még ő sem járt ,de megmondtam,hogy menjen odatalál,csak keresse a nyomomat  .Amerre  Zolit kűldtem az a rövidebb ,ám ennek ára van .árkon bokron egy nyiladékon kell lemenni ,ahol közel lábszárig ér a hó senki nem jár . én a hosszabb kb 1,5 km ,de jóval járhatóbb úton megyek Ady-liget felé .Zoli a sziklákon fog felmászni ,én a hegy tulsó végében egy jól járható úton . A lelkére kötöttem,hogy ne próbáljon meg rohanni  , az én tempómban menjen mert ez mindkettőnknek fontos  teszt lesz ,, bár nem együtt fogunk menni a BHTCS.n de akkor is . Szóval én mentem a letaposott úton Zolit meg bekűdtem a mély árokba  a kutyák közé :)) Tényleg a saját tempómban mentem ,végig futottam ugyan az emelkedőt  ,de én értem oda 2 percel hamarabb ,és azon csodálkoztam,hogy Zoli miért nincs még itt ?  Tehátt a teszt eredménye az ,hogy a rövidebb a hosszabb !  Ezután mentünk lefelé a sziklás gerincen ,majd a Remete-szurdokban,az Ördög árok átkelésnél kerestünk egy olyan helyet ahol nem lesz vizes a lábunk ,,ez is hasznos volt mert a sötétben ezt nem biztos,hogy megtaláltuk volna . A Remete-hegy tükör jég volt felfelé,,,aztán a Kálvária -dombra mentünk .

Visszafelé egy ismeretlen úton jöttünk le a kékről,ezért Remeteszőlősön kötöttünk ki,de innen már a gyümölcsösön át vezetett az út hazáig.  Zolinak a kapunktól még egy bő 10 kili volt át a hegyen .

köszi a futást,és Hajrá a hétvégén !

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:38:00 14 11:17 5.32 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4890 napja

Persze Bozót jöhetsz bátran velünk :) Mikor rajtolnék ? hát az a nagy hejzet ,hogy pár napja jöttem rá,hogy este 9 ig dógozok szombaton :))

De eljövök előbb ha tudok..(tudok) ,olyan 7 ,és fél 8 körül gondolom az indulást.

Köszi Judit,atomom neked isz :)

atom képe

atom 4890 napja

Veszélyes egy nőszemélyzet vagy, hallod-.e ;)! Dzsindzsás, nyakig érő hó, kutyafalka... No de azér' gratula, meg egészség, meg BÚÉK, meg sok sikert szombatra! Meg jó időt! 

Bozót képe

Bozót 4890 napja

Irigykedés megy ezerrel! :o :)

Mikor tervezel rajtolni szombaton? Tisztában vagyok vele, hogy nem bírnám a tempódat, de ha neadjsten sikerülne mennem, esetleg indulnék veletek....

tvjudit képe

tvjudit 4890 napja

Fúúú de irigylem ezeket a hétköznap napközbeni futásokat akár szabi, akár cserenap... Biztosan hallottad, hogy melegszik az idő és szombatra lehet, hogy dágvány lesz az erdőben. De nagy  hajrá és azért óvatosan.l

yoyo képe

yoyo 4890 napja

sajnálom Miki :/ 

A Zoliknak is jó BHTCS -t hétvégére!

kivéve yut ,aki Zoltán ugyan ,de nem BHTCS zik :)

Nem vagyok szabin ,csak cseréltem ,mert sportorvoshoz mentem :)

Littleyu képe

Littleyu 4890 napja

Egészségedre Cillagom! De te már megint szabin vagy??? :)

Kopi Zoli képe

Kopi Zoli 4891 napja

Hajrá a BHTCS-n!

pátyalso képe

pátyalso 4891 napja

Ha az a nyüves vizsla úgy rámvetette magát,mint Floki a lábtörlőre ,mit csinálnának velem éjszaka a major kutyái az árok túloldalán?:) Inkább a sima úton megyek.

Remélem megkaptad a pöcsétet a kiskönyvbe:) Egészségedre és jó BHTCS-zést szombaton.

solkima képe

solkima 4891 napja

Gratulálok a szép téli kiránduláshoz. (Sajnos a LeFaGySz-t le kellett mondanom).

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!