yoyo futás

2010.09.30 Csütörtök, 10:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:48:00

Távolság

16 km

Tempó

06:45 p/km (8.89 km/h)

Edzésleírás

Ganki még a mult hétem írt, ha már igy  szabin vagyok akkor eljönne a fődemre.  Előbb keddet beszéltünk meg,de az izomlázunk miatt eltoltuk mára :P Kértem,hogy a botját hozza el,mert szivesen kipróbálnám .

Reggel 5 fok volt ,de a szél miatt még kevesebbnek éreztem ,ezért Gankira ráhúztam még 1 széldzsekit .A Szénásra nem jöhet 1 vékonka felsőbe .

Már a temetőnél jártunk mikor eszembe jutott,hogy a botot a lábtörlőn hagytam ,ejj  csak egy kolonc lesz ez is .nem köll bot 1 .Vissza a boté'cillagom  .Nagy-szénásra felfelé kapok néhány szakmai tanácsot,mert 2 méterrel magam elé szúrok,nem kell annyira.Már itt érzem,hogy ez nem olyan könnyű mint amilyennek látszik. a pulzusomon dob néhány ütést .A  Szénáson majd le tol a szél körbenézünk azért ,és  futás lefelé ,Kutya-hegy szépen megfutva kék + kiérünk a forgókapun. Tovább a Cseresznyés -völgy felé itt sikerül a lában közé dugni a botot,és jó nagyot esni ,,nem köll  bot 2. Ganki szerint ez természetes ,ő is esett,tehát nekem is kell .  Kis-szénás felé klassz lejtős ,Fajzási -erdőnél  megint bedugom a botot,de korrigálom ,mert épp egy nagy pocsolya van előttünk. Anna-lak érintésével futunk tovább ,majd a rét az erdő felőli kerülésével , a Fehér-pihenő felé . A vállamat érzem  a nyakam beáll ,lecsatolom a kesztyűt,hozom a kezembe a botot,- Széltörés -erdőből a Z3 felfelé kicsit ,aztán Homok-hegy oldalán  érünk ki a házak közé. Innen  már csak  hazaszaladunk ,és körbe is értünk. Köszi Ganki az együttfutást ,régen fájt már a lapockám 16 kilitől :P

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:48:00 16 06:45 8.89 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

eeszteer képe

eeszteer 4982 napja

Átestél Yoyokám a tűzkeresztségen, gratula:) Tényleg hamar meg lehet szokni és ahogy Gergő mondja, csak a szintesebb túrákon érdemes használni. Ott viszont nagyon megtérül, jó lesz az, meglátod! Ja, és a mai napig előfordul, hogy keresztbe esek a saját botomon:)

gergő képe

gergő 4982 napja

halihó, nagyon jó a bot, rengeteget levesz a terhelésből mindenhonnan, gyorsan beletanulsz. persze nem mindenhova kell, csak a tényleg szintesekre.. nagy hajrá!!

dildi képe

dildi 4983 napja

Jaaa Cillagom, aki jampizik, hogy botja van, az ne nyirmogjon, hogy fáj a lapockája:))))))))) Egészségedre!! (semmi gomba, akkor ma Te sem eszel?)

Bozót képe

Bozót 4983 napja

Úgy látom, veszélyes üzem ez a bot....de azé csak kipróbálom majd :) Nyújtsál lapockára :)

Steve képe

Steve 4983 napja

Gratula az ismerkedéshez ... és tudod a bot ha másra nem is, de felkar erősítésnek mindenképpen jó csak eleget köll cipelni :)) no és már hogyne futnánk együtt mindjárt a C&C - és a Piroson, nomeg aztán Sárváron

ganki képe

ganki 4983 napja

Ne add fel a botozást, természetes hogy nem megy elsőre. De jó dolog, szívesen kölcsönadom máskor is.

Ja, még nem estem el a bottal (de azt tényleg mondtam, hogy mindenki szokott esni), én csak lábonszúrtam magam. :-)

Köszi itt is az együttfutást, máskor is fussunk össze!

yoyo képe

yoyo 4983 napja

épp most néztem Miki a jövőévi túraelőzeteseket :) BHTCS LEFAGYSZ KITÖRÉS  ide nekem a fagyos erdőt :))

A ropogós fagyra meg ott a hóláncom ,bot meg nem köll :P

Na jóvammá Zoli Jókor jut eszedbe ,azé három hét kicsit sok lenne ;)

Hétvégén még nem tudom merre menjek ,a Börzsinek vissza kéne vágni ..

pátyalso képe

pátyalso 4983 napja

Úgy látom jó lesz nekem bot nélkülinek maradni:)) Egészségedre.
Hétfőn futhatnánk együtt egy lazányosat,ha még szabin vagy akkor.

solkima képe

solkima 4983 napja

Tök jól botozol. Mindenki mellészúrt az elején, néha később is. De a terepfutás veszélyes üzem. Csak jó úszóknak! Egészségetekre. Nemsokára jönnek a jó kopogós fagyok, süvítő északi széllel. Az lesz még csak az igazi.

mateve képe

mateve 4983 napja

Egészségetekre! Ez elég élménydúsra sikeredett.... jó pihenést a lapockáidnak.... :)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!