Pepe88 egyéb

Kábaság/szédülés/megfázás/???2024.01.11 Csütörtök, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:01

Edzésleírás

Jan10, szerdán (tegnap) kezdődött azzal hogy a wellnessben majdnem elájultam, eléggé megszédültem. De ez nyilván a diéta miatt van/volt.

 

Jan11, csütörtök, igazából teljesen rendben voltam. Erősítés volt a terv és utána úszás. Erősítés után elmentem Tomiékhoz, csináltam egy reptéri fuvart és már amikor elindultam gyengének, kábának éreztem magam. Nem a diéta/éhség miatt, hanem másmiatt. Ez nem igazán javult és bár ha muszáj lett volna tudtam volna úszni így kihagytam. (Pedig most amúgy még úgy-ahogy kedvem is volt hozzá)

 

Jan12, péntek: diéta utolsó nap, és egy laza hosszút (19km) futottam volna. Vaciláltam nagyon hogy menjek, ne menjek. Úgy éreztem hogy nem vészes, és futottam már sokszor ilyen állapotban és nem lett bajom. Minden amellett szólt hogy menjek, mert ha nem akkor dolgozni kellett volna ahhoz meg nem volt kedvem. Ahogy önbizalomszepontjából is jó lett volna, mert a mainál jövő héten sokkal gyorsabban tudok majd futni ha nem diétázok...De inkább kihagytam, fő az hogy hétfőre 100%-os legyek. Holnaptól eszek és visszajön az erőm! Biztonság kedvéért azért pénteken és csütörtökön is szaunáztam/neocitranoztam

 

Jan13, szombat: Végre nem diétázok! Viszont éjszaka/hajnalban felkelve olyan kába voltam, mint ájulás előtt szoktam lenni (Reninek= nem olyan ijesztő ez, mert elmúlt években mikor diétáztam és szaunából kijöttem, akkor szédultem meg így). Szóval nagyon remélem hogy a diéta miatt van/volt ez az egész. Most ~12:00-kor már jobban vagyok, 7 óra óta fent vagyok és szép lassan eszegetek és úgy érzem egyre jobban vagyok. Torkom kicsit fáj még. Úgyhogy mai edzést is kihagyom, de ma csak egy nagyon laza átmozgató bringa lett volna. Aztán lehet hétfőn nem résztávval hanem laza hosszúval kezdek.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!