Pepe88 egyéb

Térd (?)2023.10.09 Hétfő, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:01

Edzésleírás

10.09 hétfő: (hosszú futás, ciklus utolsó edzése)+hidegkamra+wellness este  elkezdtem lightosan érezni a térdemben egy pontot. Kicsit másképp mint korábban volt. Volt ilyen sokszor, de akkor mindig tudtam vele (teljes intenzitással) edzeni. Ekkor Renivel arra jutottunk hogy valószínű merev izomzatom miatt. Futás közben nem zavart egyáltalán

 

10.10 kedd: pihenőnap: másnapra egy fokkal jobban éreztem a térdem. Ha ma lett volna a futás akkor így skippeltem volna inkább. Egy pontot érzek benne, és továbbra is kicsit máshogy/erősebben. Nem is fájdalom, csak érzem a pontot...

 

 

10.11 szerda-10.13 péntek: DIÉTA (mini 3napos!)

 

10.11 szerda: (erősítés, úszás, masszázs, wellness): mára javult, úgyhogy optimista voltam, hogy holnapra tökéletes lesz. Ma azért volt sport, laza erősítés, úszás és masszázs is. Masszázs után meg elmentem wellnessbe. Ezek együtt nem biztos hogy jót tettek, sőt...Kérdés mi lehetett a gond, a masszázs vagy a wellness (szauna). Bár én inkább utóbbira tippelek.

 

 

10.12: csüt (laza futás+hidegkamra): úgy voltam előző nap, hogy mára tökéletes kell legyen, de megint rosszabb lett. Mára laza futás volt és bizonytalan voltam emiatt, de megpróbáltam. Nem zavart, úgyhogy megcsináltam a futást. Este hidegkamra.

 

 

10.13. péntek: pihenőnap (hidegkamra): úgy keltem/illetve úgy aludtam el, hogy nem tökéletes...Meg ami aggasztó hogy lábfejem is \"eldeformádolodott\". Ami egyértelmű harmadik számú futócipőm miatt lehet, tegnapi futás miatt. De fura, mert sokszor futottam abban. Úgyhogy nem értem. Az is biztos, hogy diéta azért nem tesz jót a pihenésnek/gyógyulásnak. De mai az utolsó napom, úgyhogy azért végigcsinálom.  Így viszont elég sanszos hogy szombati futást offolom/kihagyom. Futóiskola lett volna, de így vasárnap futok majd csak, egy lazát. Remélem addig a sok pihentetés javítja. A térdemből amúgy egy fokkal kiment, átment a érzet...oldalcombomat érzem, meg oldaltérdemet...Meg hát talpamat...Szóval csak a \"szokásos\", ezért megnyugodni látszik: merev izomzat jelez be. Szóval ma is extra nyújtás. 

 

10.14 szombat: bringa (futás helyett)+hidegkamra

Mára futást (és futóiskolát) terveztem. De mivel nem tökéletes a lábam, még inkább nem rizikóztam meg, és felcseréltem a holnapi bringával a napokat. Szóval laza bicaj volt, és holnap futok (akkor is csak egy lazát). Hétfőn pihenés és kedden GO! Most ismét térdemben érzek egy pontot, de néha azért (főleg ha sokat ülök pl. egy helyben) akkor azért oldal combhajlítomat is érzem kicsit. Nagyon keveset aludtam, nyilván ez nem tesz jót (nem tehetek róla, sajnos nem tudok jól aludni valamiért). Viszont végre véget ért a diéta (mától már eszek), ez azért segíteni fog.

 

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!