Pepe88 futás

BP TNF alatt 2023 #4 Első futás, laza szigeti 1kör2022.12.21 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:34:56

Távolság

5.27 km Szint: 5 m

Tempó

06:38 p/km (9.05 km/h)

Pulzus

Átlag
119
Minimum
0
Maximum
128

Edzésleírás

BP TNF alatt 2023 #4 Első futás, laza szigeti 1kör

GARMIN

 

 

Nem terveztem mára ezt a futást, csak 2 Budapesti futást terveztem. De lett egy kis szabadidőm, úgyhogy gondoltam miért ne? Illetve ezzel még él a remény, hogy 2022-es PB-s év lesz KM-ekben. (bár nem ez motivált).

 

Azért túl sok időm nem volt, nagyon ki volt centizve az időm...De kaptam kocsit, így ki tudtam menni Szigetre és nem fagytam szét előtte/utána, és tudtam így rövidet is futni (oda-visszával talán sok lett volna ebben a hidegben elsőre). Pont futás előtt vettem egy hosszúnadrágot, amit fel is avattam (mondjuk jobb lett volna ha kimosom...de whatever, legalább nem fagytam szét). Felöltöztem brutálisan, felül 4 réteg volt rajtam. Plusz kesztyű, símaszk, nyakmelegítő... 

Így egészen okés volt! Nyilván Tenerifén sokkal jobb futni, de alapvetően nem éreztem hogy szenvednek, hogy rossz lenne a hideg miatt.

 

Nyilván a sok mászkálást érzem, elmúlt napok húzosak. Ahogyan első futás is Bp-n mindig rosszul esik és lassabb. Ráadásul most nagyon durván felöltözve. Ezek mind lassítanak. Szóval alapvetően meglep ez a lassú tempó, de így azért nem, meg igazából most nem is ez a lényeg. Csak hogy azért maradjak kicsit formában, kondiban.

 

A pulzus viszont cserébe brutál alacsony. Nyilván hőmérskélet teszi. Belülről ezt azért 5-10 ütéssel simán magasabbnak gondoltam volna.

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!