Pepe88 futás

Laza 1,5szigetkör2022.05.24 Kedd, 16:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:57:12

Távolság

8.83 km

Tempó

06:29 p/km (9.26 km/h)

Pulzus

Átlag
128
Minimum
0
Maximum
134

Edzésleírás

GARMIN

\r\n

 

\r\n

Két kört terveztem a szigeten, de sajnos nem volt időm rá. Két progi között mentem el futni, ~1,5 kör épphogy belefért. Nagyon nehezen indult, lábaim KO-k voltak. Km-eken ez látszik, első 3km lassaabb, ~6:38, de aztán \"bemelegedtem\" és ~6:25 környékére beálltam. Full lazán, átmozgató jelleggel jöttem el futni. Régóta nem futottam,és Vegasig nem is futok, szóval muszáj legyen valami futás is. Vádlimat is féltem azért.

\r\n

 

\r\n

Meg nem is vagyok kipihent. Tegnap Kékes előtt 7óra. Azelőtt 6óra. Ma megint 6óra. Ez azzal kombinálva, hogy ugyan nem volt limites, de azért erős edzés volt tegnap a futás végére beütött. Nagyon KO lettem szervezetileg, nem mondom h ájulás határán voltam, de nem éreztem jól magam. Erre rájött a gyomorgondok is...Most újra előjött,elmúlt 1,5hónapban nem volt ilyen erős...Persze számíthat a kevés alvás, és tegnap Kékes utáni bekajálás,meg mindent mindennel ettem.

\r\n

 

\r\n

Szóval nem életem futása volt, de a célnak talán megfelel.

\r\n

Full laza, átmozgató futás. Futástól nem szokok el. Nem punnyadok. Nem terheltem ezzel túl magam,szóval bajom nem lesz tőle.

\r\n

 

\r\n

De ideje lenne normálisakat futni. Vegas 2.hetétől tervezem, gondolom most ezt.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!