Pepe88 Úszás

Nyíltvíz #3 Tenerife #2 neoprén2022.01.30 Vasárnap, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:24:00

Távolság

1.1 km

Tempó

21:49 p/km (2.75 km/h)

Edzésleírás

Ócánban, neoprénben. Sajnos megint kidörzsölte a nyakam :(

 

Táv csak tipp. Idő pontos. Órával mértem, de ugye távokat nem tudom...De azért lejegyzem. Egyeneseket úsztam oda-vissza, ahogy korábban is. De visszafelé sajnos pihenőidőt mértem. Azért leírom lejjebb az időket, talán össze tudom majd hasonlítani később, bár a pontos kiinduló pont/cél azért nincs meg...

 

FTP teszten biztos voltam abban hogy én ma nem úszok. Sőt valószínűsítettem ott hogy a holnapi futást is kihagyom. Ahhoz képest magamhoz tértem és egész okésen voltam, szóval végül a tervezett úszást megcsináltam. 

 

Kellett nagyon, mert elég katasztrófa, hogy mennyit úszok (illetve hogy pont hogy nem úszok). De rájöttem, hogy igazából nem baj... Tenerifén amúgy is adja magát a kerékpár. De mivel félmaratonra készülök sok a futás. Szóval amúgy is talán úszás lenne a legkevésbé hangsúlyos, ráadásul mivel másik kettőt jobban szeretem, ezért ha épp fáradt vagyok akkor általában úszást hagyom el/ki. Mindenesetre februártól majd egy kicsit többet szeretnék úszni, legalábbis a heti 1 nyíltvízet hozni szeretném (és fogom is).

 

Bemelegítés: 2:45

Oda egyenes: 9:21

Vissza egyenes: sajnos pihenőidőt mértem :(

Leveztés: 1:50

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!