Pepe88 futás

Esti edzés2021.11.14 Vasárnap, 14:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:56:47

Távolság

9.9 km Szint: 60 m

Tempó

05:44 p/km (10.46 km/h)

Pulzus

Átlag
129
Minimum
0
Maximum
141

Edzésleírás

POLAR

 

GARMIN

 

Imádok futni, Imádom a triatlon, Imádom Tenerifét.

Minden szuper, nagyon jó kedvem volt, jól esett a futás!

 

 

 

Bár még van egy kis deficitem az elmúlt 1 hét kevés alvásai miatt, de azért relatív kipihenve mentem el. Tenerifére visszaírva óvatos vagyok és első pár nap csak lazákat edzek, úgyhogy mára egy laza futást terveztem. Gondoltam elindulok és megnézem mennyihez lesz kedvem. Végül a leghosszabbat futottam.

Futottam 1 nagy kört, 1 közepes kört és 1 kiskört is, így sorrendben. Egy kicsit éreztem,hogy fáradok a végére, meg semmi értelme most hirtelen sokat futni. De volt, lett volna kedvem dupla ennyit is futni simán.

 

Hát még mennyire leszek boldog/mennyivel fognak még ennél is jobban esni az edzések ha végre újra rendesen edzek és az elmúlt 2-3 hét punnyadását (=azt hogy híztam/dagadt vagyok) már nem érzem...

 

 

Ismét 2 órával, de lassan váltok egyre. Otthon segítettek beállítani GARMIN-t, most már az is tökéletesen mér úgy nézem. Mondjuk a nagy kört végénél LAP helyett stop-ot nyomtam, ezért van kis különbség távban és időben kettő között. De pulzus, meg távot tekintve is szerencsére ugyanezt mérte mindkét óra...Szóval választhatok és valószínű (bringán nyilvánvaló) GARMIN lesz. 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!