jocccc Úszás

2010.09.08 Szerda, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:17:55

Távolság

1 km

Tempó

17:55 p/km (3.35 km/h)

Edzésleírás

Aquatlon Vb. hát a víz sajna csak 14 fokos volt, így nem fűztem sok reményt az eredeti tervemhez, vagyis hogy élvezettel végigmenjek a pályán. bemelegítésre nem jutott idő a vízben, mert elég korán kihívták az embereket. vízből volt rajt, de belemászni nem volt egy kellemes dolog:( aztán neki is indultunk, de nekem nagyon nem esett jól a hideg, az arcom teljesen lefagyott, mondhatnám azt is, hogy az arcomra fagyott a mosoly:) a neoprén alatt nem volt gond, a testem nem fázott, de egyszerűen annyira sz.r volt, hogy pár száz méter után inkább mellben folytattam. a végén aztán ismét gyorsra váltottam, itt már nem volt gond, hozzászoktam a hőmérséklethez. a táv amúgy nem hiszem, hogy megvolt 1000, túl jó az időm:)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:17:00 1 17:00 3.53 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

jocccc képe

jocccc 5026 napja

köszönöm!:)

easter8: a neoprénem hosszúszárú, bár utólag jobban örülnék egy rövidnek, mert a karomat zavarja úszás közben, de ma kivételesen jól jött ez, ilyen hőfokú vízben. a levétel pedig felül nem nehéz, hisz azt a depóba futás közben el lehet intézni, alul volt kicsit lassabb, mert annyira szédültem:)

kipage képe

kipage 5026 napja

Nekem 750m-en egy percet javít a ruha, 1500on meg kb 2és fél percet. Gratulálok.

nyaff képe

nyaff 5026 napja

Gratulálok!

Hidd el, a táv megvolt. A jó neoprén ennyit számit!!!

Én viszont életem legrosszabb úszását produkáltam, időben és komfort érzettben is. Egyszerűen alig kaptam levegőt, szorított a ruha, a hideg nem annyira zavart, bár egyesek szerint ez a hideg víz miatt volt. A te isőssel én a mennyekben na és a dobogón lennék :P

easter8 képe

easter8 5026 napja

Első VB-s beszámoló és eredmény, GRATULÁLOK!!!
Akkor ahogy kiveszem a mondatokból a hideg víz miatt elmaradt az első futás...?..durva ez a 14 fok...ez csak megerősít abban, hogy holnap elmenjek megvenni a neoprén ruhát..
Neked rövidujjú és szárú neoprén ruhád van? Nem lehetett olyan vészes a kibújás belőle ha másfél perces lett a depód..:)

Felszerelések

Egyéb Blueseventy Fusion neoprén