Pepe88 Úszás

Délelőtti edzés2021.07.31 Szombat, 15:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

0.75 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Időről fogalmam sincs, mert nincsenek részidők. Végre idén a bemelegítést úgy ahogy jól csináltam meg, bár azért depózás kapkodós volt, de jutott mindenre időm (katasztrófális checkin ellenére).

 

Viszont mivel alig úsztam idén, így értelemszerűen sokat nem vártam ettől. A kevéske úszáson pedig alig csináltam erősebb részeket...Nyíltvíz még kevesebb volt. Szemüvegemet sem teszteltem párásodás ellen nyíltvízben idén, új babasamponom van, de nem mertem verseny előtt kipróbálni.

 

Első pár méteren bekezdtem, aminek az eredménye az lett, hogy mivel nem tudtam tartani ezt a tempót ezért rámúsztak. Bár részben ez azért is volt, mert első bója alatt vízet nyeltem és itt megtört kicsit a lendület. De igazából folyamatosan lassultam, három szakaszra úszhatom az úszást. Első 150méter erősebben. Utána víznyelés, majd 150-400méter mondjuk egy normál utazó. De aztán 400-750m jött még egy lassulás. Ráadásul itt már annyira bepárásodott a szemüvegem, hogy nehezen láttam. Szerencsére voltak körülöttem sokan, bóját nem láttam, de követtem a többieket. Viszont utólag kerülőt nem tekintve, szerintem úgy ahogy egyenesen úsztam.

 

De elszoktam a dulakodástól is, hogy rámúsznak, nekem jönnek. Meg hát tényleg szinte 0 tempós úszásom volt, szóval ez most ilyen volt. De többet nem is akartam igazán, bár jobb lett volna, ha nincs a bepárásodás, és nem lassulok be a végére

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!