Pepe88 egyéb

2021.05.11 Kedd, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Sajnos nem akarok javulni...Fogalmam sincs mi bajom lehet?

Április 8-án kezdődött, aznap reggel éreztem először. Ez a diéta utáni első normál napom volt Tenerifén. Bár nagyon nagyon enyhén éreztem valamit és futottam egy könnyűt. Aztán erre rábringáztam pár nappal később 11-én és ez kicsit kiütött és így Teide nem is lett.

 

Hazajöttem, majd 2 hét után rendbejöttem és először még csak óvatosan mentem el bringázni. 1-1,5hete viszont mentem egy hosszabb bringát. Semmi bajom nem volt közben, kurva jól voltam. De másnapi futást már offoltam inkább, mert ugyanazt éreztem...Illetve következő napi hétfőn kezdtem a diétát.

 

Legutóbb ugye 2 hét full pihenés kellett, most ~1,5 hét után nem bírtam ki. Mennék Tenerifére és tudnom kell, hogy jól vagyok/leszek-e, szóval berizikóztam.

 

-Diétához lehet-e köze? Kétlem, legutóbb diéta legvégén jött. Helyrejöttem teljesen, majd a mostani normál étkezések legvégén jött elő, 2nappal diéta előtt.

-Fronthoz köze lehet-e? Nem, mert Tenerifén 0 front

-Lelki oka lehet-e? Kétlem? Bár gyanús, mert mindkétszer akkor kezdődött amikor hatázott cél volt hogy Teide csúcstámadás. De hát ez nem is olyan fontos, hogy erre rástresszeljek vagy ilyesmi, és ilyet 5-7 éve csináltam

 

Szóval no idea, megpróbálok elmenni orvoshoz azért, hátha kiderül. 

Kicsit gyengének érzem magam, néha kicsit szédülök itthon, nem érzem belülről jól magam. Nehéz pontosan körülírni. De mindent tudok/szoktam csinálni alapvetően. Egyetlen dolog amiben igazán hátraltat az a sport.

 

Amúgy aludni is szarul alszok, de az mióta hazajöttem. Nem tudom kipihenni magam, 1x mindig felkelek éjszaka közepén és reggel 5-6 körül mindig kelek és általában 5-6 óra között alszok, néha jön össze a 8-9 (ha bepótlok korábbi napokat és visszatudok reggel aludni). De általában reggel nem tudok visszaaludni. De ehhez sem lehet köze, Tenerifén nem volt ez. Nyilván jó, hasznos lenne, ha ki tudnám pihenni magam, de ezzel egyelőre nem tudom mit kéne kezdeni. Diéta alatt bioritmusom korábban is átállt 5-6 órás kelésre...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!