jocccc bringázás

2017.08.27 Vasárnap, 09:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:00:56

Távolság

40 km

Tempó

01:31 p/km (39.39 km/h)

Pulzus

Átlag
170
Minimum
0
Maximum
178

Edzésleírás

Budapestman, rövidtávú OB, kerékpár

első depóba elég sokat kellett futni, de igyekeztem nyomni, elvégre elég sokat lehet itt veszíteni. 1:35-tel az amatőr mezőny 7. depós ideje volt az enyém, és kezdhettem a bringát. nagyon jól indult, jól forogtak a lábak, majd kiérve a Nánásira elkezdtem kicsit fokozni a tempót, mert ment előttem egy 4es sor. őket próbáltam nagy lendülettel megelőzni, de persze mindenki jött velem, és nem is nagyon akarták tartani a 10 m-t, sokkal inkább 2-3 volt az. innen láttam, hogy nincs értelme egyedül nyomni tovább, így leadtam a vezetést, de akkor meg hiába próbáltam tartani a távot, elkezdtek megelőzni. szerencsére hamar megjött Pócza Tomi, aki beváltott, így kicsit meghúzta a sort, és be tudtam állni 2.-3. helyre a sorban. utána jött mellettünk versenybíró is, aki kicsit rendezte a sorokat, utána már jobban figyeltek a többiek is a távra. 1 rövid szakaszon még vezettem én is a sort, majd a Nyugati térnél álltam még előre, és innen a végéig. szerencsére idő közben pár embert elhagytunk a sorból, és még összeszedtük Bartos Dávidot is, így elég jó helyen érkeztem a depóba. így, hogy voltak társak, egész könnyen lehetett jó időt tekerni, az északi szél is segített sokat, szóval messze nem maxot mentem. ennek ellenére 30tól elkezdtem érezni a bal combom, hogy görcshatáron van. a bringaidőm amatőrben a 7. volt, és a futamunkból már csak 5en voltak előttünk.

jó volt, elégedett voltam a bringával, de azért jobban szeretem ha van benne emelkedő is, így sajnos sokan tudtak lógni...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:56 40 01:31 39.39 0 95 0 178 170
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

zozo.m képe

zozo.m 2469 napja

remek tempó.
kicsit szomorú vagyok, pont arra futottunk és sokat haladtunk a Nánásin és a férfi mezőnyből nem ismertem fel senkit, akinek úgy igazán szurkolhattam volna. :)

Felszerelések

Suunto Ambit 3 Sport
Egyéb Gaerne G Thn
Mavic Cosmic Carbon SL