Pepe88 futás

2017.07.15 Szombat, 15:49:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:23:34

Távolság

5.04 km

Tempó

04:41 p/km (12.83 km/h)

Edzésleírás

GARMIN

Egy kicsit később indítottam el az órát. Hivatalos futóidőm 23:34 volt, ami chipszőnyegtől chipszőnyegig, szóval ez helyes teljesen, mert én 23:28-at mértem. Táv így kicsivel több lehetett.

 

Ezzel mondanám, hogy elégedett vagyok, csak hát nem ez volt a feladat, a terv. Bringán ki kellett volna tekernem magam, erre szinte teljesen pihentem kezdtem el futni. Így nyilván ment a jó tempó.

 

5 percen belül szerettem volna futni, még sérülten és amúgy is kevés edzéssel mögöttem. Szerencsére nem volt meleg, ez elég jó volt. Meglepődtem, hogy végig mentek az 5percen belüli km-ek. Nagyon figyeltem, hogy ne fussam el magam, az elején óvatoskodtam, ennek eredménye az volt, hogy az első 1,5km-en úgy futottak el mellettem, mintha egy helyben álltam volna.

 

2,8km-nél utolértek ketten, de minimális sebesség különbséggel, úgyhogy rájuk csatlakoztam és nagyon sokat segített(ek), és így sikerült kicsit gyorsulnom.

 

A futássál eléggé elégedett lennék. Triatlon versenyen PB a 4:41-es átlagtempó, de figyelembe véve, hogy se az úszásom nem volt igazán erős, a bringa meg katasztrófa volt, így azért nem tudom ezt értékelni, nem igazán számít...

 

Mezítláb (vagyis zokni nélküli cíipőben) futottam, kb 4km-tél kezdtem érezni a sarkam és természetesen szétszedte teljesen a cipő... Viszont nem annyira mint a korábbi években, de azért így sem úsztam meg, mert már 300métertől éreztem valahol a talpamban hogy mintha a cipőben lenne egy kis dúdor (nyilván nem volt, nincs!??!), de kellemetlen volt. Nem hátráltatott a versenyen igazán, de verseny után nehéz volt ráállni és rendesen járni

 

Mindenesetre azért biztató ez Budapestre, ott is mennie kell az 5percen belüli tempó. 2 éve a budapesti olimpiai távon vmi 4:50 körül futottam, annak mennie kéne most is, az lesz, az lehet kb a cél idő. Kár hogy semmit se fejlődtem, de mondjuk el voltam, el vagyok foglalva a sérüléssel, meg egyéb dolgokkal, de azért nem túl jó így edzeni, sportolni...

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:23:34 5.05 04:40 12.86 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

jocccc képe

jocccc 2497 napja

ne viccelj, szerintem tök jót mentél. ennyi kihagyás után remek ez a futás. bringán meg ha nem is így tervezted, de jó lett a taktika, ha kihajtod magad, sem biztos hogy előbb értek a depóba, így meg tudtál jót futni utána.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!