jocccc Úszás

2017.06.04 Vasárnap, 11:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:18:27

Távolság

1.2 km

Tempó

15:23 p/km (3.90 km/h)

Edzésleírás

eXtremeMan Velence, úszás

a Kenesét követő pihenőnapok után kicsit túlvállaltam azt a bringát, innentől egész héten nagyon gyengének éreztem magam, és semmiféle testmozgás nem estt jól, a szombati kis bringázást ki is hagytuk. a versenyen viszont egy másik frisstést próbáltam ki, nem rajt előtt és bringa végén, hanem bringa elején és futás elején gélezek, és hogy rajtra is legyen valami koffein, letoltam egy RedBullt. ez utóbbit kell majd lecserénli valami jobb ízre, de egyébként nagyon bevált ez a módszer.

a verseny: a rajt csúszott kicsit a nagy szél miatt, de ez nem volt gond, a szél már annál inkább, mert nagyon hullámzott ez a kis víz is. tavaly neoprénben talán életem legjobbját úsztam Füzesy Dávid lábvizén, de idén erre nem sok esély mutatkozott. viszont örültem is hogy nincs neoprén, azt sokkal jobban szeretem. rajtból jól jöttem el, nem volt verekedés, viszont még az első bója előtt feltűnt előttem a rendőrségi motorcsónak, mert menteni kellett egy előttünk rajtoló hölgyet. ez eléggé megzavart, féltem hogy rám sodorja a hullám a hajót, és kerülnöm is kellett, szóval nem örültem. az első bójáig aztán rendezni tudtam a sorokat, viszont a mezőnyről nem sok fogalmam volt, ki merre lehet. a második bójáig tartó út felénél aztán megláttam Varga Zolit, így tudtam, hogy rossz helyen nem lehetek. viszont ő kicsit gyorsabb volt, így vetődtem is a lábvizére. innen így a végéig, bár már nem volt hátra sok. végül a 8. helyen jöttem ki a vízből, de Dávidtól 2:46-ot, Gábortól 1:53at kaptam, ami azért elég sok, pláne mert bőven rövidebb volt a táv. kb 1200 lehetett, a hullámok és a kerülés miatt nem hiszem, hogy 1:30on belül úsztam. belülről viszont jónak éreztem, igaz, nem kimagaslónak.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:18:27 1.2 15:23 3.90 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

jocccc képe

jocccc 2554 napja

köszi! a hellt megjegyzem. de high5 nem jött be korábban sem, és most kenesén sem :(

KochNorbi képe

KochNorbi 2554 napja

Hell- nek használom  a +20% (96 mg) koffeines energiaitalait (alma és a kékszőlő is finom), 2-t betolsz egy verseny alatt és a végén úgy kell lelőni :)

high5 zero x'treme (elektrolitok + 75mg koffein) grapefuitos (ez is finom)

 

 

Felszerelések

Suunto Ambit 3 Sport