rrroka csapatsport

2009.10.25 Vasárnap, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Edzésleírás

két óra foci teremben tesómmal és nagybratyómmal, meg 10 másik sporival. :)
három csapat volt, így egymás után mindig két meccs volt 10-10 percig. az elején úgy bekezdtem a futó-fölényem tudatában, h negyed óra múlva a reggelimet köhgötem fel, égett a tüdőm, és köhögtem tíz percig a légszomjtól, mint egy résztávos edzés után. nagyon ijesztő volt, és leégni sem akartam, így visszavettem a tempóból.
focizni egyébként nem tudok: a kaput nem találom el, labdát kezelni és cselezni nem tudok, pontatlanul passzolok, a kapuba meg nem merek beállni, emrt félek a lasztától. :D ideális focicsapat tag vagyok azthiszem... de gyorsan és sokat szaladgálok, így mindehol útjában vagyok az ellenfélnek, és néha elszedem a labdát, amit aztán mellé lövök, vagy eladok. :D
na mindenesetre jó móka volt, belegondolva sose fociztam még így csapatosan.izomlázam lett és kellemesen elfáradtam.
egyébként mint kiegészítő sport NEM ajánlom futóknak, mert nagyon veszélyes az izmokra, izületekre, könnyen lezúznak, rádlépnek stb és sérülés lehet a vége. ja és a régi futócsuka sem a legalkalmasabb.
hogy legyen benne futás is hazafele futottam vagy két kirit, és legközelebb, ha lesz legközelebb, akkor futva jövök-megyek, eldöntöttem.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!