Pepe88 bringázás

2016.05.28 Szombat, 09:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:00

Távolság

130 km

Tempó

01:51 p/km (32.50 km/h)

Edzésleírás

Polythlonos közös tekerés. Kicsit korai indulás volt, de beállítottam az órámat és felkeltem rá ~7óra alvás után. Normál esetben elég lett volna, de előző 2napon 5-5órát aludtam, így azért elég fáradt votlam és habár edzés közben nem éreztem, de az egész napomat tönkretette így, mert később semmit sem tudtam csinálni.

 

Elvileg új kerékpáros órával mentem, de valamiért nem működött. Így távot, meg semit sem mértem. Visegrád felé mentünk, Tahiig normál tempóban, ott megálltunk, mert Józsi fordult. Innen viszont elég komoly tempóban, ~45 körüli tempóval mentünk Visegrádra. A sprintet elrontottam nagyon, szar áttételt választottam és későn indítottam, esélyem sem volt. Meg nem is esett jól. Bár 2-3.sorban mentem, azért a tempó nem esett túl jól. Kicsit így talán át is értékelem a Pelso-s terveket, nincs oda nagy idő terv, csak teljesítés.

 

Itt aztán többen megálltak pihenni, de mi Bencével felmentünk a várba. Nekem elég szenvedős volt, nyögvenyelős volt, de magas pulzus és ez elvileg jó a Pelsora készülve. Fent nagyon rövidke pihenő, majd indulás le, hátha megvártak a többiek, de nem. Úgyhogy ketten mentünk vissza síkon, többnyire itt elől voltam és lendületesen mentünk eléggé. Szentendrénél a kútnál megálltunk frissíteni és úgy döntöttünk elindulunk a Skanzen felé, hátha találkozunk a többiekkel, de nem sikerült. Szóval mentünk még egy kisebb hegyet, úgy 80%-át tehettük meg felfelé az útnak a Paprét felé, amikor inkább fordultunk, mert reménytelen volt, hogy találkozunk. De így legalább jó sok kili összejött.

 

Tök jó erőben éreztem még magam, bizakodó voltam nagyon. Viszont a szentendrei bringaútra ráérve éreztem hogy kezd elfogyni az erő, itt már nagyon nem esett jó. Viszont sikerült rácsatlakozni valakira, aki elég komoly tempót diktált Budapestet (no nem olyat, mint Béla Visegráditg, szóval nem 45-el mentünk, de ilyen 35-37 szerintem lehetett). Amikor kiszállt onnan ismét kicsit szenvedőssé vált a dolog, de hát már nem volt sok hátra.

 

A levezetés meg brutálisra sikerült, amint ráfordultam a margit hídra és egyedül maradtam teljesen behaltam, de valahogy még hazajutottam. Jó kis fárasztó edzés volt, remélem lesz haszna a Pelsora és ki tudom pihenni!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:00 132 01:49 33.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!