Pepe88 egyéb

2015.05.26 Kedd, 19:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:00

Edzésleírás

Hazaértem, összes cuccom ledob, labdákat összeszedtem és mentem le a boráros téri pályára.

Minden nap 1 órát kell dekáznom, hogy legyen valami esélyem. Rájöttem sok mindenre: szar cipőben csináltam, a sima cipő nem jó, focicipő jobb.

KURVA SOKAT SZÁMÍT A FÁRADTSÁG, MIND A FIZIKAI, MIND A SZELLEMI. Nagyon kell koncentrálni. Ebben bízok, bízhatok, hogy versenykörülmény között talán menni fog!

Az elején ugye szenvedtem, illetve a számolás is elvitte néha a figyelmemet. Na és hulla fáradt voltam, de úgy voltam vele, hogy tolom,csinálom, majd beépül! 

 

15-18ig eljutottam amúgy, igaz ez mondjuk a 100 kísérletből 3x volt. Ott 2 kísérlet lesz és 40-et kell. Erre azért mondjuk látok esélyt.

 

Viszont levittem a kézilabdát is, párat dobáltam vele, hát kurvára nem tudom semeddig eldobni, talán az 1pont meglehet...Csak nekem az 5 kell, és lehet az is kevés lesz a többi szám miatt. Nem könnyű a helyzet.

 

Kemény nap volt, 830tól kezdődött és 21:00-ig tartott....És a teljes 12,5 óra alatt érettségi készülés jegyében telt. Ja és tanulni, tételt kidolgozni kurvára nem tudok este...Arra majd lesz a gyakorlati rész után úgy néz ki 3 napom, ha nem bukok meg már a gyakorlaton. 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!