Pepe88 egyéb

2015.04.17 Péntek, 14:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:20:00

Edzésleírás

Kis bemelegítés után a gimnasztikai feladatsor (bemelegítésnek jó, hasznos ez is), majd mivel Botond késett, ezért nem bent kezdtünk a tornával, hanem kimentünk távoltugrani, kislabdázni, mivel ezek nincsenek neki.

Viszont sajnos csak a távolugrásig jutottam, ott lesérültem :( Pedig biztató volt nagyon. Az első "ugrásom" katasztrófa volt, nem is ugrás volt, hanem hosszú lépés...De volt segítésképpen egy magasító deszka elugráshoz, arról rövid nekifutás után ment, elmertem ugrani rendesen, sőt már le is érkeztem. Aztán ugrottam párat normál nekifutással is...460 körülig jutottam, majd lesérültem...Innen edzésnek vége, irány a baleseti.

 

Biztató volt nagyon amúgy az egész, mert az elején borzasztó volt, de a végén már rendesen érkeztem le és sztem nagyon szépen ugrottam...Igaz csak deszkáról, de ez már normál távolugrás volt. 480-tól van 1 pont, 580-tól max. A 480 azért meg kell legyen...És több is...Igaz a deszka könnyítés, segít elvileg, de ha életem első távolugrása így ment, akkor azért lehet benne lehetőség, főleg ha nem sérülek le.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:20:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!