borkadeb futás

2015.03.22 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:22:00

Távolság

31.5 km

Tempó

06:25 p/km (9.36 km/h)

Edzésleírás

Hát... Sokkal jobbra számítottam. Hogy gyorsabb leszek, és hogy nem lesz ekkora megterhelés. Ez végül is verseny volt, de a célom csak annyi volt, hogy fejreállás nélkül lefussam. Inkább edzésképpen.

Ez sikerült is, de... már az elején mindenki elhúzott mellőlem. Bár azt éreztem, hogy könnyed a mozgásom, eleinte nem volt megterhelő futni, de nagyon lassan mentem. Elég egyhangú volt a pálya is... egy 5.25 km-es út fordítóval, így 3 db 10,5 km-es kört kellett megtenni. Elég elkeserítő volt a lassúságom. És persze a fenekem is rákezdte, sőt a térdem is, a rég elfeledett(nek hitt) ITB. Elég nyomasztó volt így futni, de persze egyértelmű volt, hogy végigcsinálom. Fejben jól is ment, semmi hiszti.

Inkább utána volt szar. Semmiért egészen, valahogy ezt éreztem. És akkor még csak az volt, hogy elfáradtam. Viszont másnap reggel... Te jó ég, alig bírtam lábra állni. Az összes múlt- és jövőbéli sérülésem, fájdalmam előjött, nagyon összetörtnek éreztem magam. A sarkam pl. Úgy fájt, azt hittem, beszarok. Meg a fenék, mindkét térd...

 

És akkor ne is beszéljünk a lelki oldalról. Hogy bassza meg, milyen messze van még a maraton. Meg ami utána jön. Meg az, hogy szépen, élvezetesen futok. Nem így szétkínlódva magam.

Bár az biztató, hogy fejben nem inogtam meg egyszer sem. Közben nem volt olyan rossz. Inkább utána. Hát, mindegy. Ez is kellett. Meg lett a 30. Sőt 31,5. Pipa. Fájdalmasan, de bekarcoltam. Innen folytatjuk. Óvatosan.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:22:00 31.5 06:25 9.36 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!