Pepe88 egyéb

2014.12.21 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

elő alapozás 4.hét

 

Két héttel ezelőtt 3, egy héttel ezelőtt 4 alkalommal úsztam. Logikusan most 5 következett volt, ez meg is lett, sőt túl is szárynaltam a 6 úszással! Nem úsztam még soha ennyit egy héten és távban is PB egy héten. Volt amúgy több rövidebb, technikázós, laza úszás is. Egyáltalán nem nyírt ki annyira, mint 1-2 éve, akkor egymás után a sok úszást nehezen bírtam, meg extra megfázással küzködtem, most meg tök jól bírom!

Andrisnál megtanultam talán végérvényesen bukófordulózni. Ezen a héten már így úsztam a legtöbb edzést és mostantól ez is alap lesz a 3-as levegő mellé. Technikai részeket kipipálhatom gyorsúszásban már decemberben, az alapozás legelején megvan az, amit szerettem volna elsajátítani. Most már a tempón kell javítani!

 

A többi sportból így elég kevéske volt. Futásból volt ugyan 3, de abból csak 1 volt (egy kicsit is) minőségi, a Citadellára felfutás hétfőn, amúgy laza futások, de most ez úgy se hangsúlyos. Bringa mivel tél van és amúgy is sprinteltem tavaly ezért NULLA. A heti 1 jógám megvolt. Teljesen elégedett lehetek a héttel, ahogy terveztem rámentem az úszásra eléggé és jól bírom, alakulok!

 

Kajálás: hát ez még katasztrófa! Mondjuk van javulás: az elmúlt hetekben azért ettem főleg, mert totál ki voltam készülve T miatt, most viszont inkább azért, mert nem tudtam ellent mondani a kísértésnek, ha kínálnak. De alapvetően, hétköznapokon annyira nem gyengültem el, mint korábban. Az edzésmunkámon is látszik, hogy annak ellenére, hogy magam alatt vagyok összeszedtem már magam és edzek rendesen!

Ezen a héten legalább nem alkoholizáltam, annak ellenére, hogy pénteken és szombaton is buli volt tervbe, de mivel rossz kedvem volt, így kihagytam mindent. Edzeni legalább így tudtam, nem kavart be ez. Kajálásra amúgy meg van a szándék, hogy odafigyeljek, de év vége van, karácsony közeledik, sok az édesség bárhova megyek, ezért sokszor elcsábultam. Meg éjszaka is többször volt, hogy felkeltem és ettem gyümölcsöt, meg csokit (HAJNAL 3KOR!). Na, hát ezért lettem megint kövér. Pedig találtam pár napja magamról 1 évvel ezelőtti képet, elég (sokkal) vékony(abb) voltam azon. Jó lenne ahhoz visszatérni. Januártól kevesebb lesz a kísértés, akkor könnyebb lesz.

 

Vitaminok, orrspray: A hét közepén kiürült a készletem, illetve hétvégén volt 1 nap, ami zűrös volt, úgyhogy nem volt ez tökéletes ezen a héten, de 70-80%-ban okés.

 

VISZONT NAGYON FONTOS DOLOG JUTOTT ESZEMBE: Nikinek is azt mondta az orvos, hogy túl sok fehérjét eszik, eléggé eltér, furcsa a vérképé. 1 évvel ezelőtt nekem is ez volt, ezért volt a heti 1 húsmentes, fehérjementes nap. Ez az amit újra be kell majd vezetnem lassan. Illetve vérvételre is el kell majd mennem, megnézni hogy állok most!!!!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!