Pepe88 egyéb

2014.12.06 Szombat, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

elő alapozás 2.hét

 

Ez már tökéletesre sikeredett! Tényleg mindent megcsináltam, amit szerettem volna! Nem tudom, hogy az egésznek van-e köze ahhoz, hogy múlt hét vasárnap "hivatalosan" is lezárult Timi. Szerintem nincs, de lehet mégis van egy kicsi...Az biztos, hogy múlt héten mondjuk amiatt se volt annyi időm, mint akartam, kellett volna az edzéshez. 

 

Úszás felmérőt is megcsináltam, úsztam amúgy is. Külön like a két hosszabb úszás két egymást követő napon, szerdán és csütörtökön! Futogattam, voltam jógázni is, szóval minden jó volt a héten! Kajára azért nehéz még odafigyelnem. Illetve szombat este nagy buli volt és nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sokat ittam. Hét elején beac-os mérlegre ráálltam, 86kilót mutatott, hát....A sok buli megteszi a hatását úgy néz ki, meg a szar kaják. Decemberben még 4 "kötelező" buli lesz és 1-2 opcionális, aztán januártól majd odafigyelek. De az edzéstervet tekintve ezt a hetet nem zavarta, mivel hétfőtől-szombatig becsületesen edzettem és vasárnap így lehetett egy pihenőnapom.

 

Vitaminokat meg orrsprayt vettem be, kivéve szombaton, mert akkor úgyis annyira mérgeztem magam, hogy nem éreztem volna hasznát...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!