Pepe88 egyéb

2014.11.21 Péntek, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Olyan túl sokat nem tudok a hétről írni. Nem volt semmi extra. Kivételesen nem volt buli, de volt sok meló, meg nem is tudom mi. Elment azért az időm, de amikor tudtam edze(ge)ttem.

 

Készen állok az alapozás kezdésére aminek jövő hetet tűztem ki dátumban. Már hét közepén úgy éreztem kezdődhet a dolog, de mégis inkább hét elején legyen! 

 

A terv heti min 4 úszás (najó, lehet lesz 3 is, de ha lehet inkább legyen 5)

heti 2-3 futás

2x erősítés minimum

1x jóga minimum

 

Bringa egyelőre felejtős. Sprintre úgy se kell. Bár nagy bajban vagyok, mert úgy akarok készülni, hogy lehet jövőre IM lesz. 2015 vagy 2016-ban tuti lesz egy IM, kérdés az, hogy mikor. Jövőre talán jobb lenne, mert több szabadidőm lesz. 2016-ban remélem suli le fog foglalni. De elmúlt 2 évet sprintre szenteltem és az idén nem tudtam lemérni hogy hol tartok, ezért jó lenne még a jövő évet is sprintelni, hogy megnézzem mennyit fejlődtem...

 

Az alapozás kezdetével mondjuk az a nagy baj, hogy jövő héten még lesz pár nagy alkoholizálás. A kedvem továbbra is pocsék, ugyanolyan, mint LV hazaérkezés óta. Talán ezen a héten valahogy le tudom zárni, bár kötve hiszem. Mindenesetre az alkohol nyilván nem segít az edzésben, szóval azért óvatos ez az alapozás.

 

Kajára sem figyelek még oda teljesen. Érzem, hogy kell még pár hét legalább, hogy megtaláljam a motivációmat. Tavaly mondjuk elég határozott (és hülye) cél volt, hogy miért kellene lefogyjak. Idén ilyen nincs. Mindenesetre kaja terén egy kicsit fejlődtem az elmúlt héten, de még messze az "igazi". Remélhetőleg jövő év elején minden klappolni fog már....

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!