Pepe88 egyéb

2014.05.03 Szombat, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Úszóedzésről úgy 12:10 körül értem haza és 15:00-kor kezdődött már a kézi final4 a BS-ben. Sok időm nem volt, pedig már úszásra is kicsit fáradtan mentem, jó lett volna lepihenni egyet. Ehelyett full rohanás lett az egész és mivel amúgy se voltam teljesen jól ez nem biztos, hogy használt.

 

A meccseken bűnőzés, mivel nem volt teljes kiőrlésű kenyér ezért azt nem tudtam kérni. Volt helyette viszont csoki...Mindegy, amúgy is szar kedvem van/rossz passzban vagyok, belefér :) Amúgy is úgy volt az eredeti terv, hogy a kézi meccs(ek után elmegyek futni).

 

Végül kintmaradtam a második elődöntőre is, amit nem bántam meg, mert a hétvége 4 meccse közül a legjobb hangulatú volt. Szétugráltam/őrjöngtem magam, berekedtem, de nem sikerült beszurkolni a Szkopjét a döntőbe sajnos. Félelmetes meccs volt mindenesetre.

 

Este hazafele jövet megint gyáva, beszari voltam a metrón...Emiatt eléggé dühös voltam, rosszkedvű mire hazaértem. Terveztem futást és majdnem el is mentem. Nem kellett volna, mert: amúgy is fáradt voltam, kicsit betegeskedős érzéssel. Esett az eső. Kb. 12 óra múlva amúgy is jön egy kombóedzés. De mivel rossz kedvem volt mentem volna futni, már átöltöztem teljesen, lent is voltam az utcán, de a lakásból nem tűnt ennyire vészesnek az eső. Eléggé zuhogott, így végül visszajöttem. Okos döntés volt. Csak egy lazát futottam volna. Elvileg futóiskolát terveztem, de azt nem gondolhattam komolyan, hogy este hullafáradtan azt fogom csinálni. Mindenesetre a sima futás majdnem meglett, de talán okos döntés volt kihagyni.

 

Helyette inkább mézes teázok este 10kor, nem túl diétás/egészséges, de nem kéne lebetegedni a ciklus végére. Meg holnap még van 1 fontos nap edzés és szurkolás szempontjából is.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!