borkadeb futás

2014.04.20 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:14:17

Távolság

23.49 km

Tempó

05:43 p/km (10.50 km/h)

Edzésleírás

Fú, na ez nem volt semmi. Majdnem nem mentem, mert az izomcsomó továbbra is fájt. Aztán csak elindultam, hogy akkor legfeljebb majd visszafordulok. Az első másodperctől fájt. Minden lépésnél. De én csak mentem, mert nem bírtam volna elviselni, hogy feladom. 

Amúgy viszont éreztem, hogy jó formában vagyok, jól megy. De nagyon féltem, mi lesz így, ha már az elején ennyire fáj. Aztán 8 km után abbahagyta. Vagy csak úgy bezsibbadt. Egészen 16-ig nem is nagyon éreztem. Na, aztán onnantól még jobban rákezdte, és végig fájt, az uccsó 2 kili elég durva volt. 

De megcsináltam megint!!!!!

Hát, most már jobb egy kicsit. Biztos nem tett neki túl jót a futás, de szerintem nem nagyon van összefüggés. Olyan csomó ez, ami a hátban-vállban szokott lenni mondjuk, csak ez most valamiért a lábszáramon lett. Majd elmúlik.

 

Ami viszont elég szar: kiderült, hogy nem bírom a zselét. Vettem tegnap 3 félét. Az egyiket még tegnap megkóstoltam, egy sós Optonia, és annyira borzalmas volt, hogy azt tuti nem fogom használni. Aztán vittem 2 PowerGelt ma, és... azt hittem, összehányom magam, mikor az első löket bement a számba. Jó, az íze az pocsék, utálom az ilyen túlédes gyülölcsízt... de ez az állag... annyira undorító... Hát, valami mást kell kitalálni frissítésnek, mert ezt a műszart nem bírom. Pedig amúgy a gyomrom tök jó, teljesen jól bírja eddig a hosszabb távokat, semmi baja, már nem is vagyok annyira eléhezős, és ez a majdnem éhgyomorra elindulás is elég jól alakul, és tényleg jobb így futni.

 

Csak a zselé, az nem megy... De majd valami jót úgyis kitalálok. Viszont a kóla a benzinkúton az megint nagyon bejött!!!

 

Ja, és rekordtáv.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:14:17 23.49 05:43 10.50 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!