Pepe88 egyéb

2014.03.15 Szombat, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Innentől kezdve elkezdek megint ciklusok szerint dolgozni, edzeni!

Az idei szezon hektikusan indult: későn kezdtem el az alapozást, sokáig tartott a pihenő. Majd jöttek folyamatosan a kihagyások, először a műtét miatt, majd családi gondok, majd túledzés miatti fülgyulladás. Meg volt egy enyhe nátha, de ez annyit jelentett, hogy ez idő alatt csak napi 1 edzés volt.

 

Január végétől (5.hét) edzek rendesen igazából:

5.héten összesen: 6,5óra edzés

6.héten: 10óra edzés

7.héten: 15,5 óra edzés (szabadnap nélkül! legtöbbször napi 2edzés, 5 úszás!!)

8.héten betegedtem le (fülgyulladás), így ekkor csak 6 óra edzés

9.héten: 12óra 

10.héten: 13óra (ekkor volt egy enyhe nátha)

11.hét, mostani hét: 16 óra edzés (minden nap 2 edzés, kivéve péntek, 1 szabadnappal!)



Ezzel a héttel tökéletesen elégedett vagyok sport szempontból!
Minden nap 2 edzés volt legalább, kivéve pénteken, akkor "csak" úsztam. Fáradt voltam és egyéb dolgok (ügyintézés, mennyei) elvitték az időmet. Meg a derekam is fájt, úgyhogy futást kihagytam aznap. 

Lelkileg már nem alakult túl jól: bár az Orsival való "szakítást" viszonylag jól viselem. Amúgy kurva jól vagyok, éreztem magam a hét elején. A pszichó segített, egyre jobban vagyok. Kár, hogy nem oszthatom meg Orsival. De most már úgy néz ki, hogy nincs befolyással a sprortolásomra.

Más mondjuk még van (Zsófi), ostoba módon még járok Hajósba úszni, hátha....Előbb-utóbb fel kéne adni, legkésőbb húsvét hétfő, aznapra nagyon jó dolgot találtam ki. Addigra meg kéne hódítani, vagy legalábbis kicsit megnyítni...

 

Mostantól a terv az, 2 hét edzés, 1 hét pihenő hét! A 2 hét alatt igazából szünnapom nem lesz, lehet. Lévén, hogy 3 erősítés lesz és az első héten 4 úszás, a második héten meg 5 úszás a terv! Bringát kicsit visszaveszem (derekam miatt és amúgy is először meg kéne csinálni/újra beállítani). Futás szerencsére megyeget, szóval abban lassan lehet előrelépni! Bringa terén ez azt jelenti, hogy heti mondjuk 2 bringa lesz (a korábban tervezett 3 helyet). Futásból meg a terv az, hogy minden másnap fussak. Igazából a terv az lenne, hogy minden másnap fussak, így hétfő-szerda-péntek-vasárnap (1.hét), majd kedd-csütörtök-szombat a 2.héten lenne, lett volna a terv. De mivel hétfőnként BEAC van, ezért ez lehet rossz ötlet, nem tudom megvalósítani! Egyelőre még nem akarok (gyakran) egymás utáni napokon futni!

 

Jövő héten pihenőhét, 2 (vagy 3) szabadnapom lesz!! Az első rögtön még most vasárnap, de jövő héten talán még kettőt is csinálok! Utána aztán indulhat egy kicsit specifikusabb edzés...Legalábbis pár iramosabb feladatok futásnál/bringánál és nem csak hűbelebalázs módjára, ahogy kedvem van, mint eddig

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!