Pepe88 egyéb

2014.03.05 Szerda, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Pszichó part #3, remélhetőleg utolsó felvonás. Már nem is igazán érzem szükségét. Múlt hetit lemondtam, mert jól voltam és amúgy is beteg voltam. Ma viszont elmentem, nem tudom miért.

 

A múltkori dolgokból helyrejöttem (Orsi), de azért még van bennem 1-2 tüske és gyenge vagyok még bizonyos téren nagyon! Túlerőltetem a sportot, erre rájöttem, de hát ez nyilvánvaló...Ennek okai:

1, ez az egyetlen dolog, amit egyedül lehet csinálni és szórakoztat, jól érzem magam

2, szociális része az egésznek, úszásokkal másokkal találkozni, futásokkor másokat látni, erősítéskor dettó, bringán is reménykedni szép pomázi lányokban....

3, önbizalomnövelés, jókedv csinálás...!!

 

Majd ha nem lesz szükségem a sportra, akkor leszek igazán happy! Most meg ugye még be is játszik ZS! Habár pénteken elvileg feladtam, de azért teljesen nyilván nem fogom...Hétfőn aztán miniminiminimminimálisan jól alakult, de hát nem kéne ezen reménykedni. Főleg nem kéne BETEGEN ÚSZNI!! Mert ha egészségesen még ez a motivációm, hogy ússzak/edzek hajnalban, akkor jó! De hogy kinyírjam magam, az nem tetszik!

Szóval lelkileg még nem vagyok erős!!! De rájöttem sok dologra és arra is hogy Hpeti szerint miért vagyok "érzelmileg intelligens", amikor kurvára szar vagyok és egyik legrosszabb tulajdonságom. Legalábbis nem tudom elfogadni a dolgokat/tartani magam a szabályokhoz, stb...

 

Szóval még pár hónap szenvedés tuti lesz. A következő 1 év tuti tough lesz....Legjobb esetben azután lehetek kiegyensúlyozott, boldog...De minimum 1 év még hátravan sok szenvedéssel, erre jöttem rá!

 

Mindenesetre napról napra jobban érzem magam a bőrömben és ez jó! Ma is városi ügyintézes alatt 2 órán át összevoltam "zárva" 20darab pilóta keksszel. 1 órán át bírtam...de aztán úgy voltam vele, hogy megérdemlem, nem számít, kurva jól nézek ki amúgy, belefér...és nem is volt bűntudatom!!! YESSS!!! Szóval néha bele fog férni, főleg ha ennyire magabiztos,optimista,jókedvű,realista leszek!!!!


Szóval valószínű a sport továbbra is túl lesz azért még erőltetve...De meg fogom próbálni lazábbra venni...Mondjuk úszónapokon nincs egyéb (főleg nem kemény) edzés....Többi napon pedig erősítés/kondi és mellette futás/bringa.

Így mondjuk lehet 4 úszás 1 héten, 3 erősítéssel, amiből 2 nap futás, 1 nap bringa (esetleg egyik nap bringa+futás kombó?)

Mondjuk jógát még így is be kéne tenni valahova! AZT KURVÁRA AJÁNLOTTA A PSZICHÓ ÉS ÉN IS NAGYON VÁROM!!

 

Amúgy ami kurvára kibaszott jó lesz az az egyetem! Már alig várom....

-szocializáció,emberek, azonos kor, azonos érdeklődésbeliek

-hasznos dolgot fogok csinálni punnyadás helyett

-olyan dolgot tanulok (sport), ami érdekel!

Kurvára várom, kár hogy még fél év van addig..Mondjuk biztos utálni fogom a sok buzi tantárgyat, meg szorongani fogok ha lesz gólyatábor, meg mit tudom én, habár kitudja, ez utóbbi annyira nem izgat. Mindenesetre ez pszichó szerint megoldhat minden gondot (sztem nem feltétlenül, illetve enélkül is jól lehetek, de tény hogy nagyon várom, kíváncsi vagyok!) Remélem ezúttal nem futamodok meg!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!