Pepe88 egyéb

2014.02.08 Szombat, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Egész jó kis hét lett ebből! Nem pont így terveztem, kicsit sok lett az úszás, de hát erre akarok ráfeküdni télen! Bringázni/görgözni nincs értelme még amúgy se. Talán lehetett volna még 1 futást bele tenni hétközben és egy kondi is lehetett volna még. Az úszások miatt viszont nem nagyon volt időm/erőm futni! Majd jövő héten!

Kellett volna amúgy jógázni is, de lusta voltam egyedül. Jövő héten viszont ez már nem lehet kifogás!

 

Úszással kezdek elégedett lenni, a héten ugyan "csak" 5-ször úsztam, de 7 nap alatt 6-szor, mert múlt hét vasárnap is voltam. Ráadásul akkor tulajdonképpen egy nap alatt kétszer, mert superbowl miatt nem aludtam a hétőfi úszás előtt...Elég durva lett így ez a hét, tavaly heti 4 volt a maximum, idén az új szezonban meg heti 3 és nem volt 2 egymást követő nap úszásom, most meg zsinórban 4 nap is úsztam. Jövő héten mondjuk 5 nap biztos lesz (hétfő-péntek). Majdnem annyit úsztam a héten, mint amennyit futottam (14,7km vs 15km), ez is érdekes! Igazából tetszik, úszni kell!!!! Egyelőre élvezem és megvan a kedvem. Kérdés mi lesz ha majd elveszítem a motivációmat (zs).

 

A futás az szar, de hát ezen már meg se lepődök. Most kezdtem újra, úgyhogy nem csoda ez a 6:30-as tempó. Tavaly ősszel 5:30 ment jólesően könnyen, szóval 1 perc a tempó differencia. Elvileg ez is hamar visszjön, kérdéses hogy a lábam hogy fogja bírni. Egyelőre kompresszió zokni és SMR hengerezés megoldja, hogy csak nagyon enyhén érezzem és ne fájjon ahol korábban fájt...De érzem, hogy nincs teljesen rendben. Ha a konzervatív kezelés nem fog hatni, akkor muszáj lesz orvoshoz menni.

 

A sok úszás (és hideg és kevés alvás) miatt féltem, hogy esetleg rosszul leszek. Az tény, hogy folyamatosan náthás vagyok és fájdogál/kapar néha a torkom, de télen (és amúgy is) így van ez mindig. Szóval eddig megúsztam. Jövő évre viszont erre is megoldást szeretnék és 1 műtét lehet hogy megoldja, de ahhoz idén már nincs kedvem, mert nincs kedvem megint heteket kihagyni, főleg, hogy kezdek belejönni.

 

Alvásrendem az kicsit káosz,szar. Átálltam már teljesen nappali életmódra, sőt túlságosan is. Amikor aludhatnék bármeddig, akkor is felkelek 6-8 között. Hajnali úszásoknál általában éjszaka 5 óra, napközben 1-2 óra alvás van.

 

Az étkezés az alakul, tudom tartani. Elkezdtem salátázni is, habár elég nehezen hagyom el esténként a rizst, de muszáj lesz. Édesség nuku...Vagyis hogy de, 1x elgyengültem, a kondiedzés előtt Zoli rám tukmált 1 vanilíás karikát, de ennyi volt a teljes bünőm. Meg az esti (mézes) teák, de hát az kell a sok edzés/hideg miatt.

 

Jövő héttől full nagyüzem továbbra is.  4-5 úszás minimum, 3 futás, erősítések, jóga, SMR-ezések. Esetleg 1-2 rövid szabdtéri bringa, ha jó lesz az idő (állítólag lesz/lehet ~10 fok és napsütés)

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!