Pepe88 egyéb

2013.10.06 Vasárnap, 23:58:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Kedden kicsit meghúztam a vádlim és eléggé be is dagadt, lett egy pukliszerűség. Szerdán pihentem, csütörtökön ráfutottam, ami nagyon rossz ötlet volt. Mondjuk akkor nem gondoltam volna, hogy komoly a baj, csak kicsit éreztem, de csütörtök estére elég szar lett.

 

Innentől elkezdtem kezelni mindenhogyan, hidegkamra/masszázs/lóbalzsam/thaiföldi csodatapasz. Az volt a tervem, hogy amint egy full tünetmentes napom lesz az azt követő napon megyek el először futni egy lazát. Sajnos ezt nem tudtam betartani. Szombaton már egész jól volt, de kicsit éreztem. Ma, vasárnap éreztem először teljesen jónak, a boltba menet kicsit próbálgattam is a lábam és egész jó volt. Na meg kurvára hiányzott már a futás, a levegő.

 

Amúgy Dagályt terveztem, utána wellnessezéssel de nem akartam annyi időt elpocsékolni, így inkább futottam. Úgy voltam vele, ha ma megy a knnyű futás, akkor holnap lefuthatom a mai edzést és talán lesz esély a maratonon egy jó időre. Ahhoz nem elég 98%-ot, 100%-ot kell hozni, de nagyon nem érzem most az erőt oda (pluszsúly és edzéskihagyások). Necces, nehéz lesz, márha felépülök teljesen egyáltalán.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Pepe88 képe

Pepe88 3880 napja

Eredeti terv szerint múlt hét pénteken egy iramjáték/résztáv, majd vasárnap 15km, a középső 5km maratoni tempóban.

A héten pedig laza futások kedd-csütörtök-szombaton (esetleg még hétfőn)

 

Vasárnap aztán úgy gondoltam, hogy futok aznap egy lazát, ma-hétfőn lefutom a vasárnapi 15km-t, kedd pihi, szerda-csütörtök laza futás, szombat laza, de ez is ugrik.

 

Jelen állás szerint szerdán, esetleg csütörtökön elmegyek megnézni, hogy van a lábam, majd futok szombaton is egy könnyűt. De ez így nagoyn nem az igazi...

Mike255 képe

Mike255 3880 napja

Ha nem sérültél volna le, akkor mennyit futottál volna ezen a héten? Mi lett volna a terv?

SchZol képe

SchZol 3881 napja

Hajrá! Túl leszel rajta!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!