Pepe88 egyéb

2013.08.03 Szombat, 23:59:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Összidő: 1:14:30

RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA, amiben depó idők, meg számonkénti részletes bontás is van (túl későn jött ki, és már nincs kedvem átírni és szarakodni ezzel, úgyhogy úgyhagyom, ahogy most van). De kb. jól láttam/éreztem a dolgokat...  

 

Botrányos úszás

Botrányos depó 1

Jó (szerencsés bolyú) bringa

Közepes depó 2

Gyenge futás (relatív, mert előztem..)

 

Összes férfi: 174/65

Korcsoport (25-29): 11/5 (wow, top 50%-en belül!)

 

1.komolyabb verseny idén. A kaposvári féltávot és a nagyatádi váltóversenyt is edzésből csináltam végig egy 3 hetes blokk végén. Talán emiatt is nagyon nyavalyogtam ezeknél, túl sok kedvem nem volt és nem is mentek jól. Itt most viszonylag jól éreztem magam. Habár nem jöttem 100%-osan rendbe a nagyatádi váltóversenyes szokásos megfázásból, de egész jól éreztem magam, jó kedvem, hangulatam volt és érzésre is jól ment/jól esett a verseny. Ennyit számít, ha pihenhetek előtte 1 hetet... 

 

Semmi időtervem/célom nem volt. Megtanultam, hogy fölösleges. Úgyis rengeteg számít az időjárás, a pálya domborzota, a szerencse (bringás boly), illetve néha a pálya hosszabb-rövidebb...Többnyire elégedett lehetek az idővel, a rossz úszás/futás/depót kompenzálta a mázli bringán. Ez volt az idei sprint OB, így sokan voltunk...Jó volt, jövök jövőre is.

 

Pulzusmérővel mentem, most először úsztam benne. Szerencsére nem zavart és úgy néz ki baja sem volt...Órát viszont a vízbe nem vittem, mert az nem vízálló, viszont bringán és futáson volt így kontrollom és lesz legközelebbre adatom.

 

Mindenesetre ha hasonló körülmények lesznek jövőre, akkor az 1:10 elég reális terv lehet. Minden számban kéne javulnom 1percet és ez tök reális terv. Sőt, úszáson többet is...Ha meg javulok úszáson az javíthatna a bringás időmön is, hátha elcsípek egy jobb bolyt. Depókat már jó lenne idén megtanulni és a futásban is van még sok. Szóval szerencsére könnyűnek érzem a fejlődést, simán lehet, kérdés menni fog-e.

Úszáson mondjuk 3percet kéne javulni, akkor a bringa is javulni 2perccel, ehhez még egy depó 1perc és futás 2perc, szóval a legoptimálisabb terv olyan 8perc javulás. A minimális pedig 2-4perc, lehetőleg 1:10 alá bemenni jövőre.

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

alonso képe

alonso 3942 napja

Nem hiszem hogy reális. Viszont készülj a Spárra, 3:45-3:50 környékét nyomjunk. És ártani sem fog ha többet futsz, mert mindig azon panaszkodsz a legtöbbet.

Pepe88 képe

Pepe88 3942 napja

köszi!

Szeptember 7, Ózd??? Habár az nem klasszikus sprint táv (1k-25k-5k), viszont medencében van az úszás (33méteres)

alonso képe

alonso 3942 napja

Szép volt Pepe! Most már "megadjuk" az sprint-es 1:17 én belüli időt. Most már tény:) Gratulálok jól mentél. Szezon végére valamiben visszavetted az uralmat....idén már ebben nem meccselünk de tavsszal rettegjen az 1:10 jövünk, és vélhetőleg én egy percel előtted leszek:)

SchZol képe

SchZol 3942 napja

Amen!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!