Pepe88 egyéb

2013.07.21 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

5.nyári ciklus, 2.hét (elvileg utólsó nagy ciklus triatlonszempontjából..)

 

A múlt hét sokat kivett belőlem, de leginkább fejben. Ezért a hét elejét lazára vettem és egy futás ott így rögtön kimaradt (vagy hétfőn kellett volna beac-on futnom egy lazát, vagy kedd este a szigeten, de egyikhez se volt kedvem/erőm)

A hét közepére mentálisan helyrejöttem, szerdán edzettem is, viszont itt meghúztam kicsit a combom, így a csütörtöki edzés (Csobánka+Dobogókő és utána kombófutás, lehetőleg iram) kimaradt. A péntek amúgy is pihenő lett volna a hétvégi versenyekre, úgy terveztem hogy szerda-csütörtök kemény edzések, péntek pihi, szombaton balaton, vasárnap időfutam bringaverseny+utána "rendes" edzés.

Szerencsére a thaiföldi csodatapasz (is) segített, Csütörtök reggel úgy keltem, hogy a járás nehezen ment, péntek reggel viszont már tudtam "ugrálni", probálgattam a lábam és egész jónak tűnik. 

 

KM szempontjából pocsék a hét...Edzésidő szempontjából nem lett volna olyan gáz, ha csütörtökön tudok edzeni. Elvileg erősebbnek kéne lennie, mint a múlt hét, de akkor például 55km-t futottam összesen, ezen a héten meg vasárnapig egyáltalán nem...A múlt heti 20,5 órát amúgy sem nagyon lehet überelni, szóval erre a hétre inkább az volt a terv, hogy minőségibb edzések legyenek. A hétfő-kedd-péntek amúgy is pihenő/laza nap lett volna. Lazábbak lettek, mint a terv, ráadásul csütörtököt is ki kellett hagynom sérülés miatt, és csak ez a nap legalább 4 óra. Balatonátúszásban benne maradt 1 óra és hétfői napban szintén egy 1,5 óra, szóval így akár 18óra is lehetett volna...

A minőségibb edzések viszont többnyire meglettek, szóval a 12:20 edzéshét ellenére elégedett vagyok és self-five.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!